Kategória Rendezés
 • ARANYTÍZ MUSICAL STÚDIÓ

  ARANYTÍZ MUSICAL STÚDIÓ

  7-22 éves fiataloknak kínálunk színészmesterség, beszédtechnika, ének, tánc órákat. Célunk "stúdió" formában működni, vagyis nem színészképzőként, vagy iskolaként, hanem olyan, speciális elfoglaltságot jelentő közösséget teremtve a fiataloknak, hogy aki ide jár, amellett, hogy jól érezze magát, fejlődjön beszédkészsége, határozottabb legyen fellépése, gyarapodjon önbizalma.
 • Az ég szerelmére

  Az ég szerelmére

  Szarka Tamás lemezbemutató koncertje
 • Az égig érő fa

  Az égig érő fa

  Magyar népmese „Bátorság. Leleményesség. Hit. Ezekre van szükség ahhoz, hogy valaki elinduljon felfelé az égig érő fa derekán. A lélek útján. A felnőtté válás felé.
  És János elindul. Úgy indul neki a fának, hogy nem is sejti, mennyi csoda, szépség, kaland és nehézség vár rá.
  Odafönt aztán megtanulja, mit jelent élni a lehetőséggel, milyen is az a hely ahol még a madár se jár, hogy miért nem szabad bemenni a tizenkettedik szobába, milyen a szerelem első látásra, mit jelent az hogy »ha addig élek is«, milyen az amikor a jó tett helyébe jót várj és hogy a gebéből is lehet táltos.
  Megismeri a félelmet, a szerelmet, a barátságot, a rosszindulatot, a jó szándékot, a fájdalmat és a boldogságot is.
  Senki sem születik hősnek, de talán egy kicsit azzá válhat, ha tiszta szívvel és nyitott lélekkel járja az útját.” (Crnkovity Gabriella)
 • Az ÜNNEP FÉNYEI-ADVENTI FÉNYFELGYÚJTÁS

  Az ÜNNEP FÉNYEI-ADVENTI FÉNYFELGYÚJTÁS

  A varázslatos hangulatú Szent István tér az idei évben újra adventi, ünnepi fényekbe öltözik. Ebből az alkalomból Százhalombatta Város Önkormányzata, valamint a Barátság Kulturális Központ ismét nagyszabású ünnepélyes fényfelgyújtással kedveskedik a város aprajának és nagyjának.  2016. december 9-én pénteken 17.30-tól gólyalábas vásári komédiások, majd 18 órától lézer show, ünnepi köszöntő, ünnepélyes fényfelkapcsolás, Pesovár Ferenc Néptánc Suli betlehemes műsora, JP Dance Company, Janicsák Veca, Gájer Bálint és „nagykabátos” utcabál DJ Köbli közreműködésével várja az érdeklődőket. 
 • Bach est

  Bach est

  Bach: János passió
 • Bagossy Brothers

  Bagossy Brothers

  A zenekar 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson, több éve együtt zenélő tagokból. Nevét a Bagossy testvérpár – Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) – családneve ihlette, hozzájuk csatlakoztak zenésztársaik, Bartis Szilárd (dobok), Tatár Attila (gitárok, vokál) és Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk).  Az indie/alternatív/folk hangzásvilág az előző évek tapasztalatai alapján kialakult és újragondolt zenei irányvonal eredménye.
 • Bartók & Folk

  Bartók & Folk

  Előadja a Szent Efrém Kórus és Szokolay Dongó Balázs
  Művészeti vezető: Bubnó Tamás
  A hat férfikarban a kárpát–medencei férfiember sorsa: imái, küzdése, szeretete, bánata, viszályai és reménye jelenik meg a nagy magyar zseni nagyszerű, mindenkit lenyűgöző megfogalmazásában.
 • Beatlesmb Hello 17 Goodbye 16

  Beatlesmb Hello 17 Goodbye 16

  BÚÉK: Beatles Újra! Évkezdő BeatlesMB Koncert.
 • Benda Gábor

  Benda Gábor

  Zongorakoncert vendégekkel és meglepetésekkel
   
  Benda Gábor slágerek, népdalok és saját szerzemények klasszikus-, jazz- és popzenei stílussal való földolgozásával teremt átjárást az elit és a tömeg kultúra között. A főként meditatív jellegű játékot virtuóz és ritmikus elemek teszik látványossá.
 • Bereczki Zoltán – Karácsonyi koncert

  Bereczki Zoltán – Karácsonyi koncert

  Bereczki Zoltán karácsonyi nagykoncertje, amelyen az énekes jól ismert dalai mellett népszerű karácsonyi dalok is felcsendülnek.