Kategória Rendezés
 • Echo II. koncert

  Echo II. koncert

  Az ECHO II. együttest Szilvássy Zsolt, az egykori legendás ECHO együttes vezetője, basszusgitárosa alapította zenész barátainak közreműködésével.Műsoruk a 60-as, 70- es évek slágerlistás számaiból és az Echo együttes számaiból áll. A zenekar tagjai:Csákó Tamás szólógitár, ének
  Pámer Balázs ének, ritmusgitár
  Kálóczy Egon billentyű, ének
  Beöthy Árpád dob
  Szilvássy Zsolt basszusgitár, énekA műsorban meghívott vendégek is felléphetnek.
 • Égi fény Fénykoncert

  Égi fény Fénykoncert

  Egri Szimfonikus Zenekar
  Banda Ádám – hegedű
  vezényel: Szabó Sipos Máté

  Műsor
  C. Nielsen: Helios nyitány
  O. Respighi: Concerto gregoriano
  F. Mendelssohn: 5. D-dúr „Reformáció“ szimfónia
 • Egy kicsit kuplézgatunk

  Egy kicsit kuplézgatunk

  Lang Györgyi és Falusi Mariann zenés estje
 • Egyik kicsi, másik nagy

  Egyik kicsi, másik nagy

  Akármilyen hihetetlen, a csecsemők, a három éves kor alatti aprócska gyerekek is fogékonyak a színházi előadásra. Persze nem akármilyenre, hanem kifejezetten nekik készülő játékokra. Tudós csoportok: pszichológusok, pedagógusok és művészek hosszú évek óta tartó vizsgálatai alapján ismert, hogy a művészi élmények már a méhen belüli életben is befolyásolják a fejlődést. A kínai császárnékról mesélték, hogy amikor állapotosak lettek, csak szép dolgokat volt szabad nézniük, hallgatniuk és szagolniuk, hogy a magzat is szép és kiegyensúlyozott legyen. Kínában már akkor tudták, amit a mai pszichológia tanít, hogy életünk első kilenc hónapja – még az anyaméhben – és az azt követő három év egész életünkre kihat. Irányt szab személyiségünknek, kreativitásunknak, lelki egészségünknek, egyszóval mindennek, ami bennünk később igazán fontos lesz. Ezt felismerve csatlakozott a győri Vaskakas Bábszínház a norvég szakemberek által elindított „Művészet a legkisebbeknek” elnevezésű programhoz az Egyik kicsi, másik nagy című előadásunkkal.
 • Elevenkert nyitóbuli - Hármas koncert

  Elevenkert nyitóbuli - Hármas koncert

  Az idei szezont egy hármas koncerttel nyitja meg az ELEVENKERT a Dunaparti Művelődési Ház udvarán:
  20:00 IGAZIGAZ feat. ef Zámbó Öcsi
  21:00 POSZTMOLETT (BÚCSÚKONCERT)
  22:00 TUDÓSOK
  Belépő: 1000 Ft
 • Elsa Valle Afrocando

  Elsa Valle Afrocando

  A frenetikus ritmusok és isteni dallamok hazájából, Kubából származó tüzes, féktelen energiájú énekesnő, Elsa Valle a közönség nagy kedvence. Az afro-jazzt a vérében hordozó művésznő Afrocando névre keresztelt új zenekara az afro-jazz és a bebop jegyeit ötvöző, összetett ritmusvilágú, s egyben dallam-orientált muzsikát játszik. A csapatot a hazai jazz-élet jól ismert szereplői alkotják, élükön az énekesnő férjével, Winand Gáborral, Európa egyik legegyedibb jazz énekesével, aki ezúttal a szaxofon mellett még billentyűs hangszeren is játszik.
 • Elvis 40

  Elvis 40

  Az énekes dalaival halálának 40. évfordulójára emlékezünk - Káli Gergely és Farkas Antal zenés estje
 • Elvis meets Sinatra

  Elvis meets Sinatra

  Jazzymotions - egy kis jazz a szomszédból.
 • ÉN, LEONARDO – Leonardo da Vinci, a zseni testközelből

  ÉN, LEONARDO – Leonardo da Vinci, a zseni testközelből

  Zseniális művész, látnok tudós, nagyratörő építész, de milyen EMBER volt Leonardo da Vinci? Miből élt, kit szeretett, hitt-e Istenben? Az ExperiDance Production új táncjátéka ezeket a kérdéseket tárja fel, bemutatva a Leonardo életút kevésbé ismert, ellentmondásosan izgalmas epizódjait… Leonardo da Vinci, a reneszánsz hérosz, kirobbanóan sokszínű tehetségével örökre felszabadította gondolkodásunkat – de nyughatatlan elméje sötét oldalán számtalan befejezetlen művet, céltalan sodródást és magányt találunk. A zseni anatómiáját mutatja be most az ExperiDance Production a legszabadabb művészet, a tánc segítségével egy lélegzetelállítóan látványos új produkcióban.
 • ÉRZÉSEK - jazz est József Attila költeményeiből

  ÉRZÉSEK - jazz est József Attila költeményeiből

  A koncert József Attila költeményeiből és Jónás Rezső szerzeményeiből egy egész estés történetet mesél el.Érzelmekről, fájdalomról, boldogságról, vagyis a hétköznapokról szól zenében, versben.
  Előadják: egy vonósnégyes és egy kiegészített jazz trióLakatos-Pecek András – dobLakatos-Pecek Krisztián – bőgőJónás Rezső – zongoraWinand Gábor ­– énekWohlmuth István ­– vers
 • Esszencia zenekar koncert

  Az Esszencia a magyar zenei élet egyik legújabb formációja, melynek tagjait a népzene, a jazz, illetve a klasszikus zene világában önállóan is kiemelkedő teljesítményt nyújtó, jeles előadó- és zeneművészek alkotják.