Hírek

 • Kihirdették a 2021-es Városmajor Színházi Szemle versenyprogramját

  6 város 6 színházának 6 előadása, neves művészek és népszerű előadások versenyeznek idén is a Majorban.

  Az elmúlt év hat legjobb nem budapesti, szórakoztató, mégis magas művészi igénnyel színre vitt előadása lesz látható az idei Szemle versenyprogramjában. A budaörsi, a miskolci, a szombathelyi, valamint a szabadkai, az újvidéki és a szigligeti teátrumok figyelemre méltó előadásait augusztus 25. és szeptember 9. között tekintheti meg a nagyérdemű a Városmajori Szabadtéri Színpadon.


  Május 15-én egy fergeteges vígjátékkal nyitja meg újra kapuit a Thália Színház

  Május 15-én egy fergeteges vígjátékkal, az Álmomban megcsaltál című előadással nyitja meg újra kapuit a Thália Színház. A darab 14-i előpremierjét a Semmelweis Egyetem koronavírus-járvány elleni küzdelem élvonalában álló egészségügyi dolgozóinak ajánlották fel, így mondva köszönetet a járványhelyzet idején végzett emberfeletti munkájukért, és így kívánva nekik további kitartást. 


  Felhívás 30 év alatti kortárs költők részére

  Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkársága a magyar költészet napján a „Köszönjük, Magyarország!” program keretén belül verspályázatot hirdet 30 év alatti kortárs költők részére.


KULTEÁTRUM Óbudán, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum Kultea színpadán

2020-10-09 15:00:00

Kis nézőterükön (max. 75, jelenleg 40 fő) egymástól biztonságos távolságban láthatnak a nézők sok igazán különleges színházi ínyencséget. Többek között az alábbi előadást szeretnék most figyelmükbe ajánlani, és nagyon megköszönik, ha előadásaink hírét továbbítják lehetőségükhöz mérten minél szélesebb körben!

 

október 10. szombat 19:00

Kean - a színész vallomása

Raymond Fitzsimons művének felhasználásával
átdolgozta, rendezte és előadja Széles László Jászai Mari-díjas színművész

 

Egy őszinte, személyes hangvételű előadás a legnagyobb angol Shakespeare színész, Edmund Kean művészi- és életpályájáról.

„Széles ugyan Keant játssza, de egyben saját magát is. Ettől meggyőző és hiteles, ahogy egy hajdani pályatárs, egy nagyon is esendő színészember önmagában, pályájában való kételyeiről, sikereiről és – mindennapi, kicsinyes – erkölcsi, emberi mocskosságairól mesél.”

(izaszinhazbanjart.hu, 2019.01.18.)


Kedvezményes (last minute) jegyár: 1000 Ft

Jegyvásárlás:

https://tixa.hu/kean_szeles_laszlo?fbclid=IwAR3DFcCpuhCvdsDvS0JYjSzAaubyvKl092EfYvvtcsF-hxlzSsTLFchaWSo

https://tixa.hu/kean_szeles_laszlo-online

Jegyfoglalás, további információk:
Sárosi Emőkénél (emoke.sarosi@gmail.com, 20/231-3922), Őri Beátánál (oribea@gmail.com).