Műsorok

2021. április 23.péntek Béla

Család ellen nincs orvosság

Család ellen nincs orvosság

A „Páratlan páros” és „Páratlan páros 2.”, valamint a „Miniszter félrelép” „mandalás” sikerei után bátran állíthatjuk, hogy a Mandala Dalszínház otthon van a Ray Cooney darabokban. Nem véletlen, hogy a 2018-as Mandala Nyár premierje a szerző ez a társulatunk által eddig nem játszott, de szintén népszerű darabja lett.
A „Család ellen nincs orvosság” bemutatója előtt ugyan nem osztottunk nevetés-gátló pirulákat a nézőknek, de a premiernek rekeszizmokat próbára tevő sikere volt. Ezért gondoltunk arra, hogy a 28. Mandala Nyár nyitóelőadása Ray Cooney ezen vígjátéka legyen.
A történet helyszíne London egyik elegáns kórháza, ahol a világ minden tájáról odasereglett neurológusok konferencián vesznek részt. A nyitó előadást Dr. Mortimore tartja, akihez váratlanul betoppan tizennyolc évvel ezelőtti szeretője Tate nővér, ráadásul ennek a titkos viszonynak a “gyümölcse”, Leslie is. A főorvos szorult helyzetbe kerül, s nem lévén más választása kollégáját, a kissé kétbalkezes Dr. Bonneyt kéri meg arra, hogy ideiglenesen vállalja az apaságot… Innentől kezdve aztán az események szédítő tempóban követik egymást…


Szereposztás
 Bódis GáborBódis Gábor
 Kovács AttilaKovács Attila
 Cserjési BeatrixCserjési Beatrix
 Bencze IstvánBencze István
 Rozsályi MárkóRozsályi Márkó
 Bánhidi PéterBánhidi Péter
 Krutilla FruzsinaKrutilla Fruzsina
 Bacskai ZsoltBacskai Zsolt
Munkatársak
Komáromy RudolfKomáromy Rudolf (fordító)
Kérem, látogasson vissza később!