Műsorok

2021. április 13.kedd Ida

Vásárhelyi Szívek

Vásárhelyi Szívek

A Vásárhelyi szívek szerzői a pasticcio 18. századi gyakorlatát elevenítették fel a musical műfajában. Több előadó dalaiból válogattak, ezeket új szöveggel látták el, s megalkottak egy különleges három hétről szóló érzelmes történetet.
Lehár Ferenc és Kálmán Imre operettjeinek dallamaitól, Szécsi Pál és Frank Sinatra dalain keresztül Selena Gomezig és az orosz popig terjed a darab zenei világa, mely egy polgármester-választás és egy szerelmi háromszög egymásba fonódó történetét mutatja be.
A már évek óta Szegeden élő álompár, Bianka és Kakas hazalátogatnak Vásárhelyre, ahol azóta már Froelich Géza, egy a városba mindössze két éve települt vállalkozó a legnépszerűbb ember. A FiveStars nevű szórakozóhely tulajdonosa a polgármesteri címre pályázik, s fővárosi DJ-t hív klubjába, melynek csodájára jár a város.
A szerelmespár nyomában érkezik Vásárhelyre a könyvtáros Pöci, Bianka reménytelen szerelmese is.
Miközben Froelich Gézának meg kell küzdenie politikai ellenlábasa cselvetéseivel, élete összefonódik a fiatalokéval. A választási küzdelem utolsó három hetében felhevülnek az érzelmek, feltámad a vásárhelyi szél, s bűvös hatása elől senki sem menekülhet.

Szerző
Boda Benjamin GáborBoda Benjamin Gábor
Szépvölgyi Szilárd FerencSzépvölgyi Szilárd Ferenc
Kérem, látogasson vissza később!