Műsorok

2021. július 24.szombat Iván

Isten hozott a majomházban

Isten hozott a majomházban

a Terminal Workhouse előadása 
sci-fi játék egy részben
Kurt Vonnegut azonos című novellája alapján

A szövegkönyv Göncz Árpád fordításának felhasználásával készült.  

„Amíg létezik alacsonyabb osztály, benne vagyok, amíg létezik bűnöző osztály, a része vagyok, amíg egy lélek börtönben van, nem vagyok szabad.”
Eugene V. Debs

„Örömmel számolhatunk be kedves nézőinknek arról, hogy a FŐMÉRŐ higanyszála ismét egy fokot ment lejjebb az elmúlt fél évben! Azt hiszem, mindannyiunk nevében megköszönhetem a Kisasszonyoknak fáradhatatlan, áldozatos munkájukat, hogy kedvességükkel, megértésükkel és odaadó támogatásukkal a világ legharmonikusabb helyeivé varázsolják a Szalonokat. Ne feledjék: sosem késő ellátogatni az Önökhöz legközelebb eső ÖÖSZ-be, hogy az emberiség érdekében álomra hajtsák fejüket! 

Friss hírünk: újabb Senkiházit fogtak el a hatóságok, és ismételten felszólítanak mindenkit, hogy aki elmulasztja a Tabletta bevételét, három évi szabadságvesztésre számíthat. Nézzenek minket továbbra is a nap 12 órájában!”

Valahol a jövőben járunk. De minden a múltban kezdődött, amikor a nemzeti kormányok születésserkentő propagandája olyan jól sikerült, hogy a Föld koordinálhatatlanul túlnépesedett és képtelenné vált fenntartani az addigi rendszert. A megalakult Világkormány új intézkedéseket vezetett be: a mindenki számára kötelező Erkölcsi Születésszabályozást, és az Önkéntes Öngyilkos-szalonok intézményét. Az új rendszer az emberiség egészének érdekeit nézi. Az új rendszer működik. Az új rendszerben mindenki elégedett. Vagy mégsem…

Rendező
Dömötör TamásDömötör Tamás
Szereposztás
Pete CrockerHajmási DávidHajmási Dávid
Nancy McLuhanUllmann MónikaUllmann Mónika
Mary Kraft,Gerlits RékaGerlits Réka
Idős férfiHorváth KárolyHorváth Károly
Billy a költőMolnár GusztávMolnár Gusztáv
Munkatársak
Dancsecs IldikóDancsecs Ildikó (dramaturg)
Kérem, látogasson vissza később!