Műsorok

2021. május 19.szerda Ivó, Milán

Pöttöm Panna

Pöttöm Panna

Andersen örökszép története, Puccini lelket simogató zenéjének kíséretében csillan meg egy órácskára a közönség szemei előtt. Nem, mint egy ékes gyémánt, inkább csak, mint egy hajnali harmatcsepp.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kedves asszony, aki nagyon szeretett volna egy gyermeket. Volt neki egy javasasszony testvérnénje, aki meghallván bánatát, neki ajándékozott egy árpaszemecskét, hogy azt ültesse el, gondozza, nevelgesse, s majd meglátja, mi lesz belőle. Nőtt, nőtt a virág, egyre színesebb és bámulatosabb lett, és mire kitárta valamennyi finom díszét, egy aprócska kislány csücsült a közepén...s vele együtt egy ott csücsült egy csodálatos mese is!
Andersen örökszép története, Puccini lelket simogató zenéjének kíséretében csillan meg egy órácskára a közönség szemei előtt. Nem, mint egy ékes gyémánt, inkább csak, mint egy hajnali harmatcsepp. Benne van a fények játéka, a természet zenéje, a szellő ritmusa, az élet boldogsága. És benne van maga a mesélés szelíd színű mosolya is...
Pöttöm Panna kalandjait nézve, a publikum nem tehet egyebet, mint hogy lélegzetvisszafojtva, tátott szájjal bámul... és gyönyörködik!


Rendező
Szereposztás
 Szeverényi BalázsSzeverényi Balázs
Munkatársak
Dósa CsillaDósa Csilla (díszlet)
Csüllög JuditCsüllög Judit (zenei munkatárs)
Ludányi AndreaLudányi Andrea (rendezőasszisztens, súgó)
Kérem, látogasson vissza később!