Műsorok

2021. július 24.szombat Iván

Csenge csodálatos kalandja

Csenge csodálatos kalandja

mesejáték

A különleges előadás a színházat a legújabb digitális technikákkal ötvözi. Interaktív vetítés, okos LED kosztüm, egy robotlabda és egy drón is színesíti ezt a csodálatos világot!
Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt egy igazi mesebeli élményt nyújtó előadás!
A BonBon Matiné felkérésére készült előadásunk Pinokkió történetét meséli el a 21. századba ágyazva. A mi történetünkben Pinokkió egy kis robotlány, neve Csenge. A kislány otthonosan mozog a virtuális világban és játékos könnyedséggel használja a digitális eszközöket, hasonlóan a mostani gyermekekhez. Magányos tervezője kiüresedett emberi kapcsolatait pótolná az új teremtményével, de mindekettejük számára megannyi meglepetést tartogat a változatos akadályokkal, nehézségekkel telített út, amelynek hatására mindkettőjüknek változnia kell.
Csenge célja itt is a húsvér emberré válás, mely felé rengeteg kaland és megpróbáltatás vezet és amelyek segítségével meg kell tanulnia a legfontosabb erényeket (bátorság, hűség, őszinteség, hasznos tevékenység öröme). Mindeközben tervezőjével együtt meg kell találnia az egyensúlyt a virtuális és a valódi világ között és kreatívan össze kell mindezeket kapcsolnia a valós élményekkel.
Az előadás hossza: 50′

Zeneszerző
Alpár BalázsAlpár Balázs (zene)
Munkatársak
Lengyel KatalinLengyel Katalin
Tóth-Zs. SzabolcsTóth-Zs. Szabolcs
Lengyel KatalinLengyel Katalin (koreográfia)
Weszelovszky AnnaWeszelovszky Anna (jelmez)
Harsányi RékaHarsányi Réka (hardver tervezés)
Vadon ZoltánVadon Zoltán (hang design)
Klárik BalázsKlárik Balázs (animációs asszisztens)
Kérem, látogasson vissza később!