Színházak

2021. július 27.kedd Iván

Malom Film-Színház és Főnix Fészek Műhelyház

Malom Film-Színház és Főnix Fészek Műhelyház
Email
Telefon
Cím
Jászberény, Fürdő u. 4.

Szeretettel köszöntjük régi és új közönségünket az új helyünkön. Újra örülünk annak, hogy továbbra sem csalódik senki, aki hozzánk ellátogat. Az elmúlt években megszoktuk, hogy előadásainkról mindenki nagyobb örömmel és boldogabb állapotban távozik, mint ahogyan megérkezett. Örülünk, hogy a magunk eszközeivel a hozzánk betérőkben felébreszthetjük a boldogsághoz való jogot.

Műhelyfoglalkozásainkon részt vevők száma hétről hétre növekszik, miközben egyetlen lemorzsolódás sem történt. Néhány hét alatt további három csoport alakult, így már összesen 13-ban folynak foglalkozások 6 éves korcsoporttól a felnőtt korosztályig. Ezek az alkalmak nem pusztán színjátszói funkciókat töltenek be, de remek alkalmak személyiségfejlesztésre és nyelvtanulásra is.

A befogadó színházi tevékenység fedőneveként használt Malom Film-Színház és a képzések, a próbafolyamatok, a színházi előadásokhoz kapcsolódó egyéb programok fedőneveként használt Főnix Fészek Műhelyház kibővült stábja továbbra is nagy szeretettel és örök derűvel várja látogatóit.

Kérem, látogasson vissza később!
A béke pecsétje – a jászok kürtjének kódjai
A kék, meg a sárga
A napba öltözött asszony
CsendÉlet
Dorottya
Dózsa
Europeana
Felhőcirkusz
Ffleur de Lys és JÚLIA
Holle anyó
Karády Katalin-est
Lila Akác
Mátyás király szárnyai
Mozart szelet - Labirintus
Napliget
Prospero, avagy a Vihar-sziget
Serdülőkor
SingSingSing
Sündisznócska lovagol
Svejk vagyok
Szép szerelmem, Magyarország
Kérem, látogasson vissza később!