Adventi programok a Hagyományok Házában

Adventi programok

2016. december 13. Néphit–népi gyógyászat–gyógynövények - Babulka Péter gyógynövény bemutatóval és teázással egybekötött előadása

2016. december 15. Összefogás hagyományőrző mestereinkért - Jótékonysági koncert a Felső-Maros mente és Marosszék idős népzenészeinek megsegítésére

Ünnepi jegykedvezmény 

December 2-án és 3-án jegyirodánkban (1011 Budapest, Fő utca 6.), december 3-án a Fonó Budai Zeneházban ünnepi akciónk keretén belül 40 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak színházjegyet a Hagyományok Háza saját szervezésű előadásaira.

Ajándékutalvány színházi előadásainkra

 Egy izgalmas, tartalmas színházi élmény jó ajándék mindenkinek, de sokszor nehéz eltalálni a megfelelő időpontot. Bajban lehetünk azzal is, vajon az adott előadást látta-e már megajándékozni kívánt barátunk, családtagunk, rokonunk, tanárunk… Ezekben az esetekben ajánljuk szeretettel a Hagyományok Háza ajándékutalványát, amelyet a vásárlástól számított 6 hónapon keresztül tudnak jegypénztárunkban beváltani bármelyik saját szervezésű székházi előadásunkra (az utalvány nem váltható be a Nemzeti Táncszínház itt tartandó előadásaira).

Menjünk mi is Betlehembe – komplex foglalkozás

Ezen a foglalkozáson a téli ünnepkör népszokásaival ismerkedünk, András napjától Vízkeresztig terjedően. Megtekintünk egy archív filmrészletet, éneket tanulunk, „berendezzük” a karácsonyi asztalt, és közösen kántálunk.

Kézműveskedés: gyertyamártás és karácsonyfadísz készítése gyékényből, vagy csuhéból.