Hírek

 • Szombat este a Nemzeti Streampad előadásában Márai Sándor: A kassai polgárok

  Mi marad belőlünk, ha a művészi késztetést bensőnkből kiirtják, és bűnösségünk árnyékában szenvedhetünk tovább? Kik azok a mindenkori támadók, akik sorsunkat ily mód megpecsételhetik? És kik vagyunk mi, akik saját közösségünk védelmére kelünk?

  Kérdéseinkben a válasz: mi is csak kassai polgárok vagyunk.


  Yasmina Reza Bella Figura című darabjának online premierje február 27-én 19 órától látható - VígSTREAMház

  Yasmina Reza Bella Figura című darabjának online premierje február 27-én 19 órától látható, Yvonne szerepében Halász Judittal, VígSTREAMház előadásában.


  Vörösmarty Színház előadásában online megtekinthető: A Mester és Margarita

  A Mester és Margatira, Bulgakov orosz író regénye, melyet megjelenése óta sokféleképpen értelmeztek már. A műből több feldolgozás is született, egyaránt film, televíziós sorozat és színházi előadás is. Ezúttal a székesfehérvári Vörösmarty Színház online repertoárjában megtekinthető.


Valentin napi romantikus vígjáték a Pinceszínházból! - Még egyszer, veled, ugyanitt - hétfő éjfélig megtekinthető

2021-02-15 12:10:00

A nagy sikerű Jövőre, veled, ugyanitt című darab folytatásában - a fiatal és a középkor első évtizedei után  - tovább követhetjük Doris és George történetét. A titkos szeretők nem mindennapi szerelme kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját. Külön világban és más helyzetben zajló életük, évente csupán egyszer, egy hétvége erejéig kapcsolódik össze egy szállodai szoba falai között, immár évtizedek óta. Lehet, hogy pont ez a kapcsolatuk tartósságának titka? Az idő múlását azonban ők sem úszhatják meg.


Vándor Éva és Harmath Imre színművészek számára pikáns helyzetet teremt Bernard Slade darabja, hiszen a magánéletükben 33 éve házasok, a színpadon ugyanakkor egy régóta fenntartott, világtól elrejtett szeretői viszony titkait tárják elénk.


Az előadás időtartama 2 óra 1 szünettel.

A felvétel február 14-én vasárnap 10.00 órától február 15-én hétfőn éjfélig elérhető, azon belül bármikor elindítható  és megtekinthető.


Jegyvásárlás:

https://online-pinceszinhaz.jegy.hu/#/event/bernard-slade-meg-egyszer-veled-ugyanitt/4a096a12-4975-4a38-b9df-e73730ea068e


Doris:Vándor Éva

George:Harmath Imre  

Fordította:Debreczeni Júlia

Jelmeztervező:Húros Annamária

Ügyelő:Szegi-Varga Márton

Súgó:Fitos Réka

Fodrász:Holluby Eszter

Rendezőasszisztens:Bali V. Gergő  

Rendező:Gulyás Hermann Sándor