Hírek

 • Szombat este a Nemzeti Streampad előadásában Márai Sándor: A kassai polgárok

  Mi marad belőlünk, ha a művészi késztetést bensőnkből kiirtják, és bűnösségünk árnyékában szenvedhetünk tovább? Kik azok a mindenkori támadók, akik sorsunkat ily mód megpecsételhetik? És kik vagyunk mi, akik saját közösségünk védelmére kelünk?

  Kérdéseinkben a válasz: mi is csak kassai polgárok vagyunk.


  Yasmina Reza Bella Figura című darabjának online premierje február 27-én 19 órától látható - VígSTREAMház

  Yasmina Reza Bella Figura című darabjának online premierje február 27-én 19 órától látható, Yvonne szerepében Halász Judittal, VígSTREAMház előadásában.


  Vörösmarty Színház előadásában online megtekinthető: A Mester és Margarita

  A Mester és Margatira, Bulgakov orosz író regénye, melyet megjelenése óta sokféleképpen értelmeztek már. A műből több feldolgozás is született, egyaránt film, televíziós sorozat és színházi előadás is. Ezúttal a székesfehérvári Vörösmarty Színház online repertoárjában megtekinthető.


Podcast hírműsor indult

2021-01-25 09:45:00
A Pro Kultúra Harmadik csengetés podcast műsora a rádiós interjúk mellett havonta egy alkalommal hírösszefoglalóval és kulturális ajánlóval jelentkezik Savanyu Gergely színművész szerkesztésében és vezetésével. A friss adásban az online látható magyar kultúra napi műsorról, a soproni szimfonikus zenekar új lemezéről, a Zuhanás második pillanata álomjátékról hallhatnak érdekes információkat, villámbeszélgetéseket. Mindemellett a marketing és értékesítési szakembereink is megszólalnak, milyen érdeklődés várható a nyári barlangszínházi programok iránt, s mi valójában a podcast adások célja a közönséggel való dinamikus kapcsolattartásban. A műsor itt hallgatható meg:  


Harmadik csengetés hírműsor itt:
https://soundcloud.com/pro-kultura-sopron/harmadik-csengetes-2


https://soundcloud.com/pro-kultura-sopron