Hírek

 • SzínpadON: Kárpát-medence antológia

  A Magyar Állami Népi Együttes nagysikerű előadásainak tematikus válogatása a Kárpát-medence antológia, mely Trianon emlékezete jegyében állt színpadra.


  Podcast hírműsor indult

  A Pro Kultúra Harmadik csengetés podcast műsora a rádiós interjúk mellett havonta egy alkalommal hírösszefoglalóval és kulturális ajánlóval jelentkezik Savanyu Gergely színművész szerkesztésében és vezetésével. 


  Klasszikus versek, klasszikus előadókkal a kultúra napján

  „Múlt, s jövendő” címmel állított össze egész napos emlékműsort a Magyar Versmondók Egyesülete. Az egyesület facebook oldalára látogatók óránként egy klasszikus verset láthatnak a magyar kultúra napján, egy-egy ismert színész vagy előadóművész tolmácsolásában. A legnagyobb költőket szólaltatják meg a legendás verset mondó művészek.


Nagykövet lettem

2021-01-13 15:00:00

NAGYKÖVET LETTEM


Rozgonyi-Kulcsár Viktória vagyok, a Füge Produkció és a Jurányi Ház alapítója. Több mint 10 éve szolgálom a független előadó-művészetet.

Az elmúlt év nehéz helyzet elé állította a színház szabadúszó művészeit és háttér dolgozóit egyaránt. Amíg a színházak zárva vannak a nézők előtt, azon dolgozunk, hogy segítsük a meglévő humánerőforrás fennmaradását. Hiszen ahogy közönség nélkül sem, úgy világosítók, hangosítók, díszítők, kellékesek, súgók, ügyelők, asszisztensek, adminisztrátorok, szervezők nélkül sem gördülhet fel majd a függöny kedvenc független színházainkban.
Közösen sokat tehetünk azért, hogy teljes értékű legyen a találkozás, amikor eljön az ideje.


Köszönöm, ha egy színházjegy árának átutalásával csatlakozol a Független Előadó-művészeti Szövetség 

adománygyűjtéséhez, melynek célja, hogy gyors és áthidaló segélyt adjon a munka és fizetés nélkül maradt színházi szakembereknek a második hullám idejére. A kampány 2021.01.11-22-ig tart. 

Adományodat itt utalhatod át: https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/msodik-hullm-tamogassuk-a-szinhazi-dolgozokat-2132?fbclid=IwAR2JpHASeN8gujT1BkTAL08zZd1vLh4dbYCwt_FVRp0Q2XFBHxJT-gwLo5c

Közleményként írd be:#vikigyűjt 

Vagy - ha ez nem működne - ide:
Független Előadó-művészeti Szövetség

MagNet Bank

16200106-11663151

Köszönjük szépen a támogatásodat!