Hírek

 • Kalucsni - Dragomán György híres szerző darabja a Móricz Zsigmond Színház előadásában

  „Nem az a kérdés, mit keresnek, hanem az, hogy mit találnak”

  A mások élete… Történik valahol Erdélyben, nem sokkal a rendszerváltás előtt - de megtörténhetne bárhol, bármikor, bárkivel. 


  Márciusi online színház a Zenthében

   A salgótarjáni színház nyilvánosságra hozta márciusi online műsorát. Ahogy már megszokhattuk az előadások megtekintése díjmentes és a Zenthe Ferenc Színház YouTube csatornáján lesz elérhető. 


  Szombat este a Nemzeti Streampad előadásában Márai Sándor: A kassai polgárok

  Mi marad belőlünk, ha a művészi késztetést bensőnkből kiirtják, és bűnösségünk árnyékában szenvedhetünk tovább? Kik azok a mindenkori támadók, akik sorsunkat ily mód megpecsételhetik? És kik vagyunk mi, akik saját közösségünk védelmére kelünk?

  Kérdéseinkben a válasz: mi is csak kassai polgárok vagyunk.


Nagykövet lettem

2021-01-13 15:00:00

NAGYKÖVET LETTEM


Rozgonyi-Kulcsár Viktória vagyok, a Füge Produkció és a Jurányi Ház alapítója. Több mint 10 éve szolgálom a független előadó-művészetet.

Az elmúlt év nehéz helyzet elé állította a színház szabadúszó művészeit és háttér dolgozóit egyaránt. Amíg a színházak zárva vannak a nézők előtt, azon dolgozunk, hogy segítsük a meglévő humánerőforrás fennmaradását. Hiszen ahogy közönség nélkül sem, úgy világosítók, hangosítók, díszítők, kellékesek, súgók, ügyelők, asszisztensek, adminisztrátorok, szervezők nélkül sem gördülhet fel majd a függöny kedvenc független színházainkban.
Közösen sokat tehetünk azért, hogy teljes értékű legyen a találkozás, amikor eljön az ideje.


Köszönöm, ha egy színházjegy árának átutalásával csatlakozol a Független Előadó-művészeti Szövetség 

adománygyűjtéséhez, melynek célja, hogy gyors és áthidaló segélyt adjon a munka és fizetés nélkül maradt színházi szakembereknek a második hullám idejére. A kampány 2021.01.11-22-ig tart. 

Adományodat itt utalhatod át: https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/msodik-hullm-tamogassuk-a-szinhazi-dolgozokat-2132?fbclid=IwAR2JpHASeN8gujT1BkTAL08zZd1vLh4dbYCwt_FVRp0Q2XFBHxJT-gwLo5c

Közleményként írd be:#vikigyűjt 

Vagy - ha ez nem működne - ide:
Független Előadó-művészeti Szövetség

MagNet Bank

16200106-11663151

Köszönjük szépen a támogatásodat!