Hírek

 • Zenthe Ferenc Színház következő premierje - Dollárpapa

  Pénzről, szerelemről, panamáról…. színház péntek és szombat este

  Gábor Andor művét, a Dollárpapát viszi színre következő premierjeként a Zenthe Ferenc Színház. A hármas koprodukcióban készült előadást a salgótarjáni teátrum a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínházzal és az egri Gárdonyi Géza Színházzal közösen valósítja meg. 


  KULTEÁTRUM Óbudán, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum Kultea színpadán

  A KULTEÁTRUM Óbudán, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum Kultea színpadán egy új név a budapesti színházak között, mely szeptembertől heti két alkalommal – befogadó jelleggel – olyan produkcióknak ad otthont, amelyeknek a budapesti, vidéki és határon túli magyar játszóhelyek nem tudnak megfelelő mennyiségben megjelenési fórumot biztosítani, de a megszületett előadásaik művészi értéke jelentős. 


  Soproni Petőfi Színház - PREMIER: A padlás

  Szeretettel hív és vár mindekit a Soproni Petőfi Színház új bemutatójára, Presser Gábor- Sztevanovity Dusán- Horváth Péter: A padlás című musical premier előadására! 


KULTEÁTRUM Óbudán, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum Kultea színpadán

2020-10-09 15:00:00

Kis nézőterükön (max. 75, jelenleg 40 fő) egymástól biztonságos távolságban láthatnak a nézők sok igazán különleges színházi ínyencséget. Többek között az alábbi előadást szeretnék most figyelmükbe ajánlani, és nagyon megköszönik, ha előadásaink hírét továbbítják lehetőségükhöz mérten minél szélesebb körben!

 

október 10. szombat 19:00

Kean - a színész vallomása

Raymond Fitzsimons művének felhasználásával
átdolgozta, rendezte és előadja Széles László Jászai Mari-díjas színművész

 

Egy őszinte, személyes hangvételű előadás a legnagyobb angol Shakespeare színész, Edmund Kean művészi- és életpályájáról.

„Széles ugyan Keant játssza, de egyben saját magát is. Ettől meggyőző és hiteles, ahogy egy hajdani pályatárs, egy nagyon is esendő színészember önmagában, pályájában való kételyeiről, sikereiről és – mindennapi, kicsinyes – erkölcsi, emberi mocskosságairól mesél.”

(izaszinhazbanjart.hu, 2019.01.18.)


Kedvezményes (last minute) jegyár: 1000 Ft

Jegyvásárlás:

https://tixa.hu/kean_szeles_laszlo?fbclid=IwAR3DFcCpuhCvdsDvS0JYjSzAaubyvKl092EfYvvtcsF-hxlzSsTLFchaWSo

https://tixa.hu/kean_szeles_laszlo-online

Jegyfoglalás, további információk:
Sárosi Emőkénél (emoke.sarosi@gmail.com, 20/231-3922), Őri Beátánál (oribea@gmail.com).