Hírek

 • Gimesi Dóra: Emma csöndje bemutató - élő közvetítés

  A bemutató élő közvetítése 2021. január 16-án, szombaton 15 órától lesz megtekinthető. Kezdés előtt 15 perccel lehetőség nyílik csatlakozni az élő közvetítéshez. Az előadás 7 éves kortól ajánlott, egy szünettel játsszuk (a szünet időtartama kb. 20 perc).

  A hétéves Emma épp két hete, három napja és tíz perce jár iskolába. Más, mint az osztálytársai: különösen érzékeny a zajokra, és retteg, ha meg kell szólalnia mások előtt. Az emberekkel nehezen kommunikál, ám a tengeri állatokat megérti.


  Decemberben kiosztották a Magyar Teátrum Díjait

  A Magyar Teátrumi Társaság december 23-i sajtóközleménye alapján. 

  Kiosztották az idei év Magyar Teátrum Díjait. Az elismeréseket rendhagyó módon anyaszínházaikban, zárt körben, a járványügyi előírások betartásával adták át. A díjazottakat köszöntő ünnepélyes, nagyszabású gálát a jövő év tavaszán tartják meg.


  Nagykövet lettem

  Rozgonyi-Kulcsár Viktória vagyok, a Füge Produkció és a Jurányi Ház alapítója. Több mint 10 éve szolgálom a független előadó-művészetet.


KULTEÁTRUM Óbudán, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum Kultea színpadán

2020-10-09 15:00:00

Kis nézőterükön (max. 75, jelenleg 40 fő) egymástól biztonságos távolságban láthatnak a nézők sok igazán különleges színházi ínyencséget. Többek között az alábbi előadást szeretnék most figyelmükbe ajánlani, és nagyon megköszönik, ha előadásaink hírét továbbítják lehetőségükhöz mérten minél szélesebb körben!

 

október 10. szombat 19:00

Kean - a színész vallomása

Raymond Fitzsimons művének felhasználásával
átdolgozta, rendezte és előadja Széles László Jászai Mari-díjas színművész

 

Egy őszinte, személyes hangvételű előadás a legnagyobb angol Shakespeare színész, Edmund Kean művészi- és életpályájáról.

„Széles ugyan Keant játssza, de egyben saját magát is. Ettől meggyőző és hiteles, ahogy egy hajdani pályatárs, egy nagyon is esendő színészember önmagában, pályájában való kételyeiről, sikereiről és – mindennapi, kicsinyes – erkölcsi, emberi mocskosságairól mesél.”

(izaszinhazbanjart.hu, 2019.01.18.)


Kedvezményes (last minute) jegyár: 1000 Ft

Jegyvásárlás:

https://tixa.hu/kean_szeles_laszlo?fbclid=IwAR3DFcCpuhCvdsDvS0JYjSzAaubyvKl092EfYvvtcsF-hxlzSsTLFchaWSo

https://tixa.hu/kean_szeles_laszlo-online

Jegyfoglalás, további információk:
Sárosi Emőkénél (emoke.sarosi@gmail.com, 20/231-3922), Őri Beátánál (oribea@gmail.com).