Hírek

 • Novembertől újra színpadon a Puskás, a musical: nyílt castingot hirdetnek a főszerepekre!

  A nagy sikerű, augusztus 20-i előbemutatók után novemberben tizenöt előadással tér vissza a színpadra a Puskás, a musical!

  A Puskás, a musicalt az előbemutatókon egy szereposztással játszották. Most Szente Vajk, a darab szerzője és rendezője a főszerepek duplázására, Túri Lajos Péter, a musical koreográfusa pedig a táncos szerepekre nyílt castingot hirdetnek.


  Budapest Táncszínház: Viszlát a levegőben!

  A Budapest Táncszínház Viszlát a levegőben! című előadásának premierje 2020. szeptember 29-én 19:00 órakor lesz látható a Nemzeti Táncszínházban (Budapest, 1024 Kis Rókus u. 16-20.), a Millenáris területén, melyre szeretettel várjuk!

  Megtartotta évadnyitó társulati ülését a Vígszínház

  A Vígszínház augusztus 31-én megtartotta évadnyitó társulati ülését, emellett az évad első két bemutatójának olvasópróbái – Az öreg hölgy látogatása és Az apa – is elkezdődtek. A 2020/21-es jubileumi évadban a színház kilenc bemutatót és a 125. születésnap alkalmából több meglepetést is tervez.


19. Kaleidoszkóp VersFesztivál Fesztiválindító Sajtótájékoztató

2019-10-15 10:30:00
Szeretettel várják a sajtó képviselőit az október 16-án szerdán 18 órakor kezdődő 19. Kaleidoszkóp VersFesztivál Fesztiválindító Sajtótájékoztatójára. 

Színház, tánc, zene, irodalom - Közép-Európa legnagyobb pódiumművészeti seregszemléjét ünnepélyes keretek között nyitja meg Lutter Imre, a Kaleidoszkóp VersFesztivál igazgatója és Kis Domonkos Márk, a Váci Dunakanyar Színház igazgatója, Rétvári Bence, az EMMI miniszterhelyettesének köszöntője kíséretében.

A szervezők kérik amennyiben számíthatnak a megtisztelő jelenlétére, úgy jelezze feléjük e-mail formájában. (marketing@vacidunakanyarszinhaz.hu)

Az eseményről bővebb információt itt talál: https://tinyurl.hu/2SsC/