Hírek

 • Virágot Algernonnak a Budapesti Operettszínház online műsorában a hétvége folyamán

  Sokunk kamaszkorának meghatározó olvasmányélménye a musical irodalmi alapja, Daniel Keyes regénye. A könyvet 27 nyelvre fordították le, és több mint ötmillió példányban adták ki, majd Oscar-díjas film is készült belőle. A történet a szellemileg visszamaradott harminckét éves Charlie Gordon kitartásáról és szeretetéhségéről szól.


  A vérszipoly – online bemutató a Centrál Színházban

  Romhányi József születésének 100. évfordulója alkalmából, 2021. március 6-án szombaton este 7-kor ha nem is ülhetünk még be a Centrál Színházba, a honlapon keresztül az ország egész területéről megtekinthetjük az új bemutatót. A "rímhányó Romhányi” tanítvány Philipp István szövegére Bárány Ferenc zenéjével készült A Vérszipoly című, ellenállhatatlan humorú zenés rímdráma rendezője Puskás Tamás. A komédia Seholsincs országban játszódik, szereplői pedig egy fehérmájú grófnő – Tompos Kátya fergeteges alakításában -, Cserna Antal és Ódor Kristóf mint félkegyelmű grófok, egy melléküzemági munkás, Fehér Tibor és Vári-Kovács Péter mint Vérszipoly, míg Básti Julit élete első Boszorkány szerepében láthatja majd a közönség. Vér, szex és klasszikus vígjátéki elemek működtetik ezt az ütős darabot. Az előadás a bemutató után on demand módon bármikor elérhető lesz a Centrál Színház honlapján keresztül.


  Kalucsni - Dragomán György híres szerző darabja a Móricz Zsigmond Színház előadásában

  „Nem az a kérdés, mit keresnek, hanem az, hogy mit találnak”

  A mások élete… Történik valahol Erdélyben, nem sokkal a rendszerváltás előtt - de megtörténhetne bárhol, bármikor, bárkivel. 


19. Kaleidoszkóp VersFesztivál Fesztiválindító Sajtótájékoztató

2019-10-15 10:30:00
Szeretettel várják a sajtó képviselőit az október 16-án szerdán 18 órakor kezdődő 19. Kaleidoszkóp VersFesztivál Fesztiválindító Sajtótájékoztatójára. 

Színház, tánc, zene, irodalom - Közép-Európa legnagyobb pódiumművészeti seregszemléjét ünnepélyes keretek között nyitja meg Lutter Imre, a Kaleidoszkóp VersFesztivál igazgatója és Kis Domonkos Márk, a Váci Dunakanyar Színház igazgatója, Rétvári Bence, az EMMI miniszterhelyettesének köszöntője kíséretében.

A szervezők kérik amennyiben számíthatnak a megtisztelő jelenlétére, úgy jelezze feléjük e-mail formájában. (marketing@vacidunakanyarszinhaz.hu)

Az eseményről bővebb információt itt talál: https://tinyurl.hu/2SsC/