Hírek

 • Jubilál az Egri Érsekkerti Nyári Játékok

  Szerelemszínház született – adták hírül 2010-ben a lapok, amikor is Tatár Gabriella színésznő megalapította a Pinceszínház Egert. Ebből született meg az Egri Érsekkerti Nyári Játékok, mely így idén jubileumát ünnepli.


  Szavazz a Kaszás Attila-díj jelöltjeire!

  Vlahovics Edit, Csankó Zoltán és Földes Tamás maradt versenyben 2020-ban a Kaszás Attila-díj utolsó fordulójában, ahol a közönség szavazatai a döntőek. Szavazni a www.kaszasattiladij.hu oldalon lehet!


  Átadták az első adag maszkot a Vörösmarty Színház munkatársai

  A koronavírus járvány idején a Vörösmarty Színház munkatársai is kiveszik részüket a segítségnyújtásból a védelem területén.


19. Kaleidoszkóp VersFesztivál Fesztiválindító Sajtótájékoztató

2019-10-15 10:30:00
Szeretettel várják a sajtó képviselőit az október 16-án szerdán 18 órakor kezdődő 19. Kaleidoszkóp VersFesztivál Fesztiválindító Sajtótájékoztatójára. 

Színház, tánc, zene, irodalom - Közép-Európa legnagyobb pódiumművészeti seregszemléjét ünnepélyes keretek között nyitja meg Lutter Imre, a Kaleidoszkóp VersFesztivál igazgatója és Kis Domonkos Márk, a Váci Dunakanyar Színház igazgatója, Rétvári Bence, az EMMI miniszterhelyettesének köszöntője kíséretében.

A szervezők kérik amennyiben számíthatnak a megtisztelő jelenlétére, úgy jelezze feléjük e-mail formájában. (marketing@vacidunakanyarszinhaz.hu)

Az eseményről bővebb információt itt talál: https://tinyurl.hu/2SsC/