Hírek

 • Sikeres jubileumi évadot zárt a Kolibri Színház

  A tavalyihoz képest megnövekedett nézőszám, több előadás, eredményes nemzetközi együttműködések és két sikeresen megrendezett fesztivál jellemezte a 25. jubileumát ünneplő Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház 2017/2018-as évadát.


  Díjeső a Poszt-on

  Három díjjal tért haza a Pécsi Országos Színházi Találkozóról a Csokonai Színház társulata. A Három nővér Irináját alakító Szakács Hajnalka lett a legjobb harminc év alatti női színész. Kozma Andrást, aki színházunk kérésére újrafordította a Csehov-darabot, a legjobb dramaturgnak választották, míg a legjobb színpadi mozgásért adományozott díjat a társulat kapta. 


  Világosítót és színpadmestert keresünk!

  A Budaörsi Latinovits Színház felvételt hirdet világosító és színpadmester munkakörökbe.

  Megbízható, pontos csapattagokat keresünk.A NÉV: CARMEN A MOST FESZTIVÁLON

2018-02-19 11:58:35

A név: Carmen című előadás bekerült az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő MOST stúdiószínházi fesztiválon az öt versenybe kerülő kamara produkció közé.


SZEREPOSZTÁS:

Carmen: KOSIK ANITA

José: NAGYIDAI GERGŐ

Carlos/Garcia: SZEGEZDI RÓBERT M.V.

Mercedes: SZÉLES ZITA

Soledad: HORVÁTH RÉKA

Pascuala: MUNKÁCSI ANITA

Zenészek: BÍRÓ PÉTER, OLAJOS GÁBOR

A SEDIÁNSZKY NÓRA rendezte, a nyíregyházi közönség körében is igen népszerű előadást több, mint ötven produkció közül választotta ki a fesztiválnak helyt adó tatabányai színház szakmai zsűrije, és olyan rangos produkciókkal versenyezhet a legjobb stúdió előadás címért, mint a Radnóti Színházban bemutatott A párnaember (Szikszai Rémusz rendezése), illetve a Szkéné-Nézőművészeti Kft. és az Ördögkatlan közös produkciója, A halottember (rendező: Bérczes László).

RENDEZŐ: SEDIÁNSZKY NÓRA

Látványtervező: VERECKEI RITA

Koreográfus: TÚRI LAJOS PÉTER

Ügyelő: SÁRKÖZI ISTVÁN

Súgó: KOVÁCS KATALIN

Rendezőasszisztens: DEMETER ANNA

Ezúton is gratulálunk az előadás alkotóinak, aki pedig szeretne többet is megtudni a MOST FESZT 2018 színes, érdekes programjáról, valamint A név: Carmen fesztiválszerepléséről, az a rendezvény honlapján tájékozódhat a részletekről: HTTP://WWW.MOSTFESZT.HU/