Hírek

 • Hallgatni Aranyt!

  A 2017-es évet az Országgyűlés Arany János-emlékévvé nyilvánította. A gazdag, értékes elemekből álló programsorozat a költő születésnapjához kapcsolódó naptári évvel nem ér véget, a magyar irodalom egyik legkiemelkedőbb egyéniségének emlékét ápoló és népszerűsítő események folytatódnak.


  Művészeti titkárt keres a Spirit Színház

   A Spirit Színház Nonprofit Kft. felvételt hirdet művészeti titkár munkakör betöltésére. Az ideális jelölt színházi tapasztalattal rendelkezik, megbízható és precíz. Idegen nyelv ismerete előnyt jelent.  


  Átadták a Kossuth-díjakat

  Március 15. örökre szólóan nemzeti önbecsülésünk és a haza legjobb tudásunk szerinti szolgálatának ünnepe, ezért vált hagyománnyá és ezért köszöntik ezen a napon mindazokat, akik a legjobb tudásukkal szolgálnak - mondta a Parlamentben elmondott ünnepi beszédében Áder János köztársasági elnök csütörtökön, a Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Érdemrendek átadása előtt.


A NÉV: CARMEN A MOST FESZTIVÁLON

2018-02-19 11:58:35

A név: Carmen című előadás bekerült az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő MOST stúdiószínházi fesztiválon az öt versenybe kerülő kamara produkció közé.


SZEREPOSZTÁS:

Carmen: KOSIK ANITA

José: NAGYIDAI GERGŐ

Carlos/Garcia: SZEGEZDI RÓBERT M.V.

Mercedes: SZÉLES ZITA

Soledad: HORVÁTH RÉKA

Pascuala: MUNKÁCSI ANITA

Zenészek: BÍRÓ PÉTER, OLAJOS GÁBOR

A SEDIÁNSZKY NÓRA rendezte, a nyíregyházi közönség körében is igen népszerű előadást több, mint ötven produkció közül választotta ki a fesztiválnak helyt adó tatabányai színház szakmai zsűrije, és olyan rangos produkciókkal versenyezhet a legjobb stúdió előadás címért, mint a Radnóti Színházban bemutatott A párnaember (Szikszai Rémusz rendezése), illetve a Szkéné-Nézőművészeti Kft. és az Ördögkatlan közös produkciója, A halottember (rendező: Bérczes László).

RENDEZŐ: SEDIÁNSZKY NÓRA

Látványtervező: VERECKEI RITA

Koreográfus: TÚRI LAJOS PÉTER

Ügyelő: SÁRKÖZI ISTVÁN

Súgó: KOVÁCS KATALIN

Rendezőasszisztens: DEMETER ANNA

Ezúton is gratulálunk az előadás alkotóinak, aki pedig szeretne többet is megtudni a MOST FESZT 2018 színes, érdekes programjáról, valamint A név: Carmen fesztiválszerepléséről, az a rendezvény honlapján tájékozódhat a részletekről: HTTP://WWW.MOSTFESZT.HU/