Színdarabok

2021. április 13.kedd Ida

Nyolckor a bárkán

Nyolckor a bárkán

Online előadás - Jegy.hu

Email
Telefon
Cím

Családi meseelőadás

Nyolckor a bárkán – úgy hangzik, mint ha egy kedves kis baráti találkára vonatkozna. Sajnos, azonban nagy baj van, ha három pingvin csak két jegyet kap Noé bárkájára – amelyre minden állatfajból csupán kettő juthat fel.
És, ha véletlenül akad egy rossz kispingvin – akinek éppen nincsenek barátai – és egyedül van? Akkor el kell hát tőle búcsúzni.
Egy hosszú utazás során számos fontos dolgot megtudhatunk. Például, hogy Noé látása nem túl jó, hogy a zsiráfok is lehetnek tengeribetegek, és hogy Isten szereti a sajttortát – sok mazsolával.
Az RS9 Színház és a Junion Színház közös előadás.

A szerző, Ulrich Hub, 2005-ben írta művét a karlsruhei Badeni Állami Színház felkérésére. Az év gyermek- és ifjúsági drámájává választották Németországban és Hollandiában is 2006-ban. Egy évre rá megjelent a regényváltozat, amely 2008-ban az év mesekönyve lett.
Számos nyelven jelent meg Európa szerte azóta a könyv is, és játsszák a színdarabot Portugáliától Finnországig, Görögországon át Írországig, a gyerekek nagy örömére. Magyarországon már több nagyvárosban is műsorra tűzték ezt a darabot, azonban Budapesten először lesz látható. Bízunk abban, hogy nem csak a gyerekeknek lesz igazi csemege ez a mese, hanem a szülőknek is, így egy igazi családi előadást láthatnak majd kicsik és nagyok.

Szerző
Ulrich HubUlrich Hub (írta)
Rendező
Zeneszerző
Szereposztás
Egyik pingvinÁlmosd PhaedraÁlmosd Phaedra
Másik pingvinFiczere BélaFiczere Béla
Harmadik pingvinSzávai KatalinSzávai Katalin
Munkatársak
Vadász IstvánVadász István (díszlet)
Kovács AndreaKovács Andrea (jelmez)
Kriszt LászlóKriszt László (koreográfia)
Major BeaMajor Bea (koreográfus asszisztens)
Nyolckor a bárkán
Helyszín:Online előadás - Jegy.hu
Jegyvásárlás