Műsorok

2021. január 18.hétfő Auguszta

Anconai szerelmesek

Anconai szerelmesek

Az Anconai szerelmesek című zenés komédia a bemutatása óta eltelt húsz évben a legtöbbet és legtöbbféleképp játszott vígjátéka a hazai színpadoknak. Az olasz vásári komédiák legjobb hagyományait ötvözi a hagyományos magyar humorral és a hetvenes évek legismertebb olasz slágereivel.
A történetet a szerző egy Adria parti olasz kisvároska eldugott terecskéjére helyezi, ahol szerettei – volt és jelenlegi szeretője, valamint enyhén beszédhibás leánygyermeke – körében éli az idősödő amorózók életét főszereplőnk: Don Tomao. Ide érkezik a nézők alkalmi turistacsoportja, hogy megismerje Giovannit, a környék legpocsékabb kávéját főző cukrászát, Agnesét a panziótulajdonost, Luciát a dadogós lányt, és a velünk egyidőben érkező Viktóriát, aki honfitársunkként azért utazott ilyen messzire, hogy megtalálja elvesztett szerelmét, és születendő gyermeke atyját. Bonyodalomnak már ennyi is épp elég lenne, de menetrend szerint érkeznek az újabb és újabb szereplők, egy szerelmi bánatát élő gyakorló alkoholista, egy vándormuzsikus, aki nem bírja a közönséget és egy szerzetesnek öltöző fiatal lány. És ha maguktól nem keverednének eléggé össze a szálak, Don Tomao gondoskodik arról, hogy az elmaradhatatlan happy end előtt még bőven legyen min kacagnunk.
Az Anconai szerelmesek két óra felhőtlen szórakozás, némi cinkos összekacsintással, egy csipet erotikával és bőséges humorral nyakon locsolt nosztalgiával, azaz a legjobb kulturális koktél egy fárasztó nap utáni felüdüléshez.


Rendező
Szereposztás
Tomao NicomacoPetridisz HrisztoszPetridisz Hrisztosz
Tomao NicomacoBuch TiborBuch Tibor
Lucia, a lányaMiklós KrisztaMiklós Kriszta
Dorina, Tomao házvezetőnőjeFésűs NellyFésűs Nelly
Luigi del Soro, vándormuzsikusDósa MátyásDósa Mátyás
Viktória, magyar lányLőrincz AndreaLőrincz Andrea
Viktória, magyar lánySári ÉvaSári Éva
Drusilla, római lánySteinkohl ErikaSteinkohl Erika
Giovanni, a cukrászPál TamásPál Tamás
Agnese, a panzió tulajdonosaZorgel EnikőZorgel Enikő
CsoportvezetőJanik LászlóJanik László
Munkatársak
Varsányi AnnaVarsányi Anna (látvány)
Kérem, látogasson vissza később!