Műsorok

2019. július 18.csütörtök Frigyes

Festett mosoly - Bohócgála

 Festett mosoly - Bohócgála
Kacagjanak fesztiváldíjas bohócokon és legyenek jelen a jövő nevettetőinek születésénél! A bohóc a legbátrabb ember a világon. Mer ügyetlen, gyenge, no és őszinte lenni azért, hogy a közönség jól szórakozzon rajta. Persze magunkon is nevetünk, hiszen azokat a tulajdonságainkat nagyítja fel, amelyeket mi magunk elrejteni próbálunk. A Baross Imre Artistaképző Intézet ősszel clown/bohóc osztályt indít. A gálaműsorban az előkészítő, egyhetes szarvasi táborból a diákjelöltek mellett mestereik is fellépnek: Jim Williams pantomimbohóc az Egyesült Államokból, Anka Wojtkowiak Williams Lengyelországból, a Goodman Boys csoport Izraelből, a PlanSHET ukrán lányformáció, Greifenstein János bohócmester, Filep Viktor és Jónás Zoltán táncművészek valamint a Fővárosi Nagycirkusz zenekara. A Békéscsabai Jókai Színház művészei musical számokkal érkeznek.Sok-sok nevetést ígérünk egy kellemes szarvasi estéhez!

 2017 szeptemberétől kétéves, nappali tagozatos bohócképzést indít érettségizett fiatalok számára a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskola. Folyamatosan várják a jelentkezőket! 

Az érdeklődők számára egyhetes tábort szerveznek Szarvason. A műhelymunka egyenértékű a felvételi vizsga első körével, a legjobbak azonnali felvételt is nyerhetnek az iskolába.

A Festett mosoly bohócgála ennek a tábornak lesz a záró eseménye. Sok-sok nevetést ígérünk tehát egy kellemes szarvasi nyári estéhez!

Szereposztás
 Jónás ZoltánJónás Zoltán (táncművész)
Munkatársak
Jim WilliamsJim Williams (pantomimbohóc)
Anka Wojtkowiak WilliamsAnka Wojtkowiak Williams
Goodman Boys csoportGoodman Boys csoport
PlanSHET CsoportPlanSHET Csoport
Greifenstein JánosGreifenstein János (bohócmester)
Fővárosi Nagycirkusz zenekaraFővárosi Nagycirkusz zenekara
Kérem, látogasson vissza később!