Műsorok

2019. szeptember 16.hétfő Edit

Gyermekbúcsú

Gyermekbúcsú

Hagyományos szabadtéri évadzáró gyermekmulatság, melynek zárásaként egy egyedülálló vízi bábszínházi előadással várjuk a család minden tagját:

Csizmás kandúr - a Kereplő Színház előadása, Itt van a nyár! - a Kiskalász zenekar koncertje, Pegazus mesés játéktár, Népmesék Világa játszóház, körhinta, kézműveskedés, arcfestés, hempergő, logikai és ügyességi játékok

20 órakor pedig Helka, a Balaton tündére - a Kabóca Bábszínhház vízi bábszínháza

CSIZMÁS KANDÚR - A KEREPLŐ SZÍNHÁZ ELŐADÁSA
A klasszikus mese vásári bábjátékos formába öntve.
A szegény molnárfiú és a szép királylány szerelme, a gonosz óriás legyõzése és persze egy beszélõ kandúr okos cselszövése, teszi izgalmassá mesénket, amiben a gyerekek aktív közremûködésére számítunk.
A díszletek és a bábok a népi hagyományok mai formáit tükrözik.
Népdalok és népi hangszerek színesítik az elõadást.

Rendezte: Szívós Károly
Játsszák: Szívós Károly, Török Ágnes
Bábtervezõ: Török Ágnes
ITT VAN A NYÁR - A KISKALÁSZ ZENEKAR KONCERTJE

Zenéjük színes, sokféle, a magyar népzenei motívumokon, a latin és cigány zenén keresztül az arab zenéig többféle zenei világgal ismerkedhetnek meg a gyerekek. Céljuk megkönnyíteni a verstanulást a kicsiknek fülbemászó dallamokkal, érdekes ritmusokkal és népszerűsíteni a gyerekek körében az „élő” hangszeres zenét. A zenekar mára már a legtöbb hazai fesztiválon megfordul és igényes zenéjükkel, közvetlen hangulatú koncertjeikkel elvarázsolják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A zenekar tagja: Varga Bori, Boros Attila, Mogyoró Kornél, Sántha Gábor

PEGAZUS MESÉS JÁTÉKTÁR

Játék meseszereplőkkel és a mesékben szereplő tárgyakkal

 A JÁTSZÓKERTBEN: Népmesék Világa játszóház, kézműves játszóház, arcfestés, körhinta, hempergő, logikai és ügyességi játékok várják a gyerekeket, családokat.
Kérem, látogasson vissza később!
Kérem, látogasson vissza később!