Műsorok

2018. október 19.péntek Nándor

Hajdu you do?

Hajdu you do?

A stand-up show (avagy comedy) egyre népszerűbb szórakoztató műfaj nálunk is, és ha olyan színész vállalkozik rá, mint Hajdu Steve, akit a Játékszín közönsége is különösen kedvel, akkor abból csakis fergeteges este születhet.
 Hajdu Steve sok helyen előadta már a Hajdu you do?-t, még török turnén is volt vele, mint meséli: többek közt például Törökszentmiklóson, Törökbálinton, Törökugratón… És ezzel máris a kellős közepén vagyunk a művészre annyira jellemző ellenállhatatlan humornak, ráadásul a Játékszín egyik kedvence úgy érzi: „végre, valódi helyén játszhatom egyszemélyes műsoromat, és úgy érzem, végre hazaérkeztem a Játékszín Bock Színpadán!”
 „Az biztos, hogy a szünetben senki sem fog haza menni – folytatta Hajdu Steve –, mivel szünet nem lesz! Ötven perc szórakozást tudok ígérni annak, aki tényleg nevetni akar, de aki nem erre vágyik, annak elviselhetetlen nyolc és fél órának fog tűnni. Ha házastársával érkezik, csak még jobban elmélyül szerelmük, viszont az egyedül élők tartós kapcsolatra találhatnak az előadás alatt. Megígérhetem a világbéke eljövetelét is, de akkor valószínű, hogy szépségversenyen lennénk. Ennyi jutott eszembe.”
Munkatársak
Hajdu SteveHajdu Steve (előadó)
Kérem, látogasson vissza később!