Műsorok

2018. október 20.szombat Vendel

Felülről az ibolyát

Felülről az ibolyát

STEREO Akt produkció

Világszerte több millió ember vezet listát olyan vágyairól, amelyeket teljesíteni szeretne, mielőtt meghal. Imre és Tamara pár hónappal ezelőtt nekilátott a legfontosabbak megvalósításához. Néhány sikerült. Néhánnyal kudarcot vallottak. Néhányhoz szükségük van a nézőkre.

Szeretnéd kipróbálni, milyen férfinak lenni? Mutattál már be bűvész trükköt? Kipróbálnád, milyen sellőnek lenni? Szerepeltél már videoklipben? Részt vettél az álomutazásodon? Volt már halál közeli élményed? Megírtad már a bakancslistádat?
A bakancslista a listák listája, a vágyak listája. A határfeszegető és biztonságot adó, a kalandos életet és a megállapodást jelentő, a meghitt kihívásokkal és akciódús romantikával teli feladatok listája.

A Felülről az ibolyát alkotói a mediatizált világ emberének vágyai, céljai és motivációi mélyére néznek, és ezen keresztül kérdezik a résztvevőket: elégedettek az életükkel?

A 2014-es TITÁNium Tehetségkutató Platform keretében bemutatott előadásért Boross Martin megosztva elnyerte az Év Titánja fődíjat.
Kérem, látogasson vissza később!