Újdonságokkal és hangulatos szilveszteri műsorral várja nézőit a Veszprémi Petőfi Színház

Három-három előadást tartogat a felnőtt közönségnek szánt Csillagszóró és a legifjabbakat megszólító Kiscsillagszóró bérlet, kedvezménnyel láthatja a Repeta bérletet váltó közönség a korábbi sikerelőadásokat – jelentette be a november 11-ei sajtótájékoztatón Oberfrank Pál színházigazgató és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes.

A Csillagszóró bérletben először a székesfehérvári Vörösmarty Színház Balfácánt vacsorára című vígjátékát mutatják be, a Kiscsillagszóró bérlet első előadása pedig az Alma Együttes családi koncertje lesz.

Újdonság a kétféle Repeta bérlet, amelyek a tavalyi nagyszínházi és idei játékszíni sikerelőadásokra válthatók kedvezményes áron.  A nagyszínházi Repeta közönsége a Család ellen nincs orvosság és a Tokaji aszú című előadásokat láthatja, a Játékszínbe szóló Repeta bérletet váltó nézők pedig  az  Emlékszilánkok című önálló estet, a „Sem emlék sem varázslat…” című Radnóti estet, és a Háború vagy béke Veszprémben című drámát tekinthetik meg.

A veszprémi közönség decemeber 26-án a karácsonyi köntösbe bújtatott Múlnak a gyermekévek című zenés előadást láthatja, melynek sztárvendége a csodálatos hangú Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő Kovács Kati lesz. Az előadás Erdélybe is ellátogat, ahová harmadik alkalommal kapott meghívást a társulat. Az erdélyi előadásban látható lesz az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutatójának győztese a csíkszeredai születésű énekesnő, Szőcs Renáta.

A szokásos szilveszteri műsor és mulatság most sem marad el, a "Köszönöm hogy imádott..." című gálaműsorban a filmművészet nagy slágereit hallhatja majd a közönség a hőskortól napjainkig.

A műsorban közreműködnek a Veszprémi Petőfi Színház közkedvelt színművészei, akiket Horváth Elemér és Horváth Péter valamint Pingiczer Szilárd és zenekara kísér majd. Az előadást követően az alkalomhoz összeállított ünnepi vacsora és hajnalig tartó mulatság, valamint Horváth Elemér és Horváth Péter magyar nóta estje várja mindazokat, akik a Veszprémi Petőfi Színházzal búcsúztatják az óévet – hangzott el a teátrumban tartott sajtótájékoztatón.