Színházjegyet karácsonyra Százhalombattán is!

SZÍHÁZJEGYET KARÁCSONYRA!

SZEREZZEN ÖRÖMET ÉRTÉKES SZÍNHÁZI ÉLMÉNYT SZERETTEINEK, BARÁTAINAK!

A LEGKISEBB BEFEKTETÉS LEHET A LEGNAGYOBB ÖRÖM!

Kérjük, engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk a Barátság Kulturális Központ téli és tavaszi színházi ajánlatát. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jegyeket november 22-től megvásárolhatják akár

KARÁCSONYI AJÁNDÉKKÉNT!

Amennyiben a jegyeket karácsonyi ajándéknak szánja, kérjük, jelezze a pénztárban!


KARÁCSONYI AJÁNDÉKKÉNT MEGVÁSÁROLHATÓ

SZÍNHÁZI ELŐADÁSOK ÉS KONCERTEK:


2016. december 18. vasárnap, 16.00

P. I. Csajkovszkij: DIÓTÖRŐ

~ mesebalett ~

a Szegedi Kortárs Balett előadása

Karácsony este együtt díszíti a család a szalonban felállított hatalmas fát. Sorra érkeznek a vendégek, megkezdődik az ajándékok átadása. Rengeteg kedves játék, mesefigura, báb van a fa alatt. A gyerekek keresztapja, Drosselmeyer diótörő bábot ajándékoz Marikának. A kislány az este izgalmai után új játékával aludni tér. Álmában megelevenednek a nemrég átélt események képei, a bábok, játékok életre kelnek, a szobát egerek népesítik be és fosztogatni kezdik a fát. Megindul a kalandok sorozata. Később Diótörő herceg boldogan köszönti a szépséges leányzóvá serdült Marikát - Mária hercegnőt. A kislány hol félelmetes, hol csodálatos álmai jelennek meg a történetben.

koreográfus: Juronics Tamás

belépődíj: 2.000 Ft, 2.500 Ft, 3.000 Ft


2016. december 26. hétfő, 11.00
KARÁCSONYI CSALÁDI SZÍNHÁZI ELŐADÁS

MELYIKET A 9 KÖZÜL?

~ zenés karácsonyi történet ~

a Múzsák Társulat előadása

Jókai Mór azonos című novellája alapján írta: Kal Péter Mihály

zenéjét szerezte: Poós Miklós

Pest városában él János mester, a szegény csizmadia kilenc gyermekével. Karácsony reggelén János különös ajánlatot kap a felettük lakó gazdag háziúrtól: ha gyámsága alá veheti a varga egyik fiát, a kiválasztott gyermeket tanult gazdag úrrá teszi. A mindennapi betevőért harcoló családfőnek az atyai szív legnehezebb döntését kell meghoznia: melyiket a 9 közül?

szereplők: Jegercsik Csaba, Endrődi Ágnes, Szirtes Marcell/Zahoránszky Csaba, Brock Albert, Oláh Levente, Lenky Péter, Bakos Boglárka/Bayer Zsuzsanna, Szabados Kira, Beke Lilla/Nagy Szonja, Gutiu Ivett/Nagy Mira, Balogh Bodor Attila, Tövispataki Beáta, Jánosi Ferenc, Harcsik Róbert

rendező: Tövispataki Beáta

belépődíj: 2.000, 2.500 és 3.000 Ft


2017. január 7. szombat, 19.00

ÚJÉVKÖSZÖNTŐ SZÍNHÁZI ELŐADÁS

Lehár Ferenc: A VÍG ÖZVEGY

~ nagyoperett ~

a Magyar Zenés Színház előadása

Ha új év, akkor pezsgő és operett! Lehár egyik legismertebb operettjével várjuk a műfaj rajongóit egy parádés előadással.

Glavari Hanna, a dúsgazdag özvegy hosszú évek múltán újra találkozik fiatalkori szerelmével, Danilovics Danilóval. Mindketten változtak az évek folyamán: a nő gyanakvó lett és kemény, a férfi cinikus és lump. A múltbeli tévedések és a jelenbeli sértések pedig nem hagyják, hogy a két egymásnak teremtett ember könnyen megtalálja az utat a másikhoz.

Az előadást követően a szereplők részvételével vidám pezsgőzés várja közönségünket!

szereplők: Sáfár Mónika, Egyházi Géza, Vadász Zsolt, Jankovits József, Lukács Anita, Gyurity István, Teremi Trixi, Bozsó József, Kovács Szilárd, valamint a Magyar Zenés Színház tánckara

közreműködik: a Magyar Zenés Színház tánckara (koreográfus: Hábel Ferenc) és a Váci Szimfonikus zenekar – felvételről (karmester: Farkas Pál)

rendező: Bozsó József

belépődíj: 3800, 4200 és 4500 Ft


DÍSZELŐADÁS A MAGYAR KULTÚRA NAPJA ALKALMÁBÓL

2017. január 22. vasárnap, 18.00

NAPSZÉDÍTŐ

~ táncköltemény ~

a Magyar Nemzeti Táncegyüttes (MNTE) - volt Honvéd Táncszínház előadása

Hazánk legkiválóbb táncosai, egy páratlanul gyönyörű, tiszta folklór előadás, gyönyörűséges viseletek - mindez együtt a Napszédítő, amely Japán és USA után Százhalombatta közönségét szeretné elkápráztatni. Néptánc műsorukkal olyan utazásra hívnak minket, amelynek során újra „felfedezhetjük” népművészetünk ragyogó viseleteit, népzenénk elbűvölő dallamait és táncaink utánozhatatlan virtuozitását.

rendező: Zsuráfszky Zoltán

belépődíj: 1000 Ft