Jótékonysági Gála a kaposvári Csiky Gergely Színházban

Karácsony közeledvén az ember óhatatlanul számot vet az elmúlt évéről, kicsit beleáll egy-két pillanatra a napba. Még azok is, akik amúgy pont nem az elcsendesedést választják az adventi időszakban, hanem a mindennapok pörgésére még inkább felcsavarodnak, aztán végül valahogy az összeomlás széléről az utolsó pillanatra valahogy mégis varázsütésre összeálló karácsonyi vacsorára odaérnek egymás közelébe. De vannak, és sajnos egyre többen vannak olyanok, akinek mindez nem adatik meg.


Rajtuk szeretnénk ismét segíteni. December 21-én meghívjuk Önöket egy Karácsonyi Jótékonysági Gálára. Nem kérünk Önöktől mást, minthogy egy jelképes, 200 forintos összegért váltsák meg belépőjüket. Mindezért – a műsoron túl persze – kapnak egy ajándéktasakot. Arra kérjük Önöket, hogy lehetőségeikhez mérten töltsék fel ezt a zacskót tartós élelmiszerekkel, majd hozzák be a Jegyirodánkban felállított fa alá december 16-ig.


Mi ezeket az ajándékokat eljuttatjuk rászoruló családokhoz, hogy legyen nekik is méltó, emberi, szeretetteljes karácsonyuk. Minél többen éljük meg az adakozás örömét, annál több családot tudunk közös erővel támogatni. Így aztán a  szórakozás mellett ez az öröm fogja a Jótékonysági Gálát egybefogni. És valljuk meg, az Adakozókhoz tartozni jó és felemelő érzés.


Minden Kedves Adományozónak köszönjük a segítségét és Boldog Békés Karácsonyt Kívánunk Nekik.