Drive Time Színház – A színházban üljön, ne a dugóban!

A Drive Time Színház a József Attila Színház hazánkban egyedülálló, kísérleti kezdeményezése, melynek célja, hogy a néző a munkaidőt követő értékes idejét ne a forgalmi dugóban araszolva, buszon, metrón vagy villamoson szorongva, hanem sokkal kellemesebben, egyfelvonásos előadások megtekintésével tölthesse.

A programban részt vevő produkciók a megszokottnál korábban kezdődnek, így az előadás és a munka vége közti holt idő is lerövidül. Az előadások időtartama illeszkedik a munka utáni csúcsforgalomhoz, így a színházi előadás végén a közönség egyszerűbben és gyorsabban, egy kellemes színházi élménnyel gazdagabban juthat haza, ráadásul szinte az egész estéje szabad marad.

A Drive Time Színház programján jelenleg három darab szerepel, amelyek teljes értékű stúdiószínpadi produkciók, időtartamuk átlagosan egy óra. Karinthy Ferenc Dunakanyar és Békés Pál A Tisza felső folyása című színműve mellett Friedrich Dürrenmatt Késő őszi esti órán című bűnügyi komédiája tekinthető meg Fehér Anna, Nemcsák Károly, Létay Dóra, Quintus Konrád, Verebes István, Schlanger András és Balázs László szereplésével.

Drive Time-előadásaink kezdései időpontja: 17:30

Jegyárak: 2000 Ft

Minden Drive Time-előadásunkra jegyet váltó nézőnknek 500 Ft-os jegyvásárlási kupont adunk ajándékba, melyet bármelyik hagyományos kezdési időpontú nagyszínpadi előadásunkra beválthat.

A DRIVE TIME SZÍNHÁZ 2017. JANUÁRI PROGRAMKÍNÁLATA:

2017. január 24., kedd 17:30

Karinthy Ferenc: Dunakanyar – színmű

A DRIVE TIME SZÍNHÁZ 2017. FEBRUÁRI PROGRAMKÍNÁLATA:

2017. február 14., kedd 17:30

Karinthy Ferenc: Dunakanyar – színmű

2017. február 15., szerda 17:30

Békés Pál: A Tisza felső folyása – színmű

2017. február 17., péntek 17:30

Friedrich Dürrenmatt: Késő őszi esti órán – bűnügyi komédia