Hírek

 • Virágot Algernonnak a Budapesti Operettszínház online műsorában a hétvége folyamán

  Sokunk kamaszkorának meghatározó olvasmányélménye a musical irodalmi alapja, Daniel Keyes regénye. A könyvet 27 nyelvre fordították le, és több mint ötmillió példányban adták ki, majd Oscar-díjas film is készült belőle. A történet a szellemileg visszamaradott harminckét éves Charlie Gordon kitartásáról és szeretetéhségéről szól.


  A vérszipoly – online bemutató a Centrál Színházban

  Romhányi József születésének 100. évfordulója alkalmából, 2021. március 6-án szombaton este 7-kor ha nem is ülhetünk még be a Centrál Színházba, a honlapon keresztül az ország egész területéről megtekinthetjük az új bemutatót. A "rímhányó Romhányi” tanítvány Philipp István szövegére Bárány Ferenc zenéjével készült A Vérszipoly című, ellenállhatatlan humorú zenés rímdráma rendezője Puskás Tamás. A komédia Seholsincs országban játszódik, szereplői pedig egy fehérmájú grófnő – Tompos Kátya fergeteges alakításában -, Cserna Antal és Ódor Kristóf mint félkegyelmű grófok, egy melléküzemági munkás, Fehér Tibor és Vári-Kovács Péter mint Vérszipoly, míg Básti Julit élete első Boszorkány szerepében láthatja majd a közönség. Vér, szex és klasszikus vígjátéki elemek működtetik ezt az ütős darabot. Az előadás a bemutató után on demand módon bármikor elérhető lesz a Centrál Színház honlapján keresztül.


  Kalucsni - Dragomán György híres szerző darabja a Móricz Zsigmond Színház előadásában

  „Nem az a kérdés, mit keresnek, hanem az, hogy mit találnak”

  A mások élete… Történik valahol Erdélyben, nem sokkal a rendszerváltás előtt - de megtörténhetne bárhol, bármikor, bárkivel. 


Casting a Budaörsi Latinovits Színházban!

2016-10-13 12:40:55
Casting! Szereplőket keresünk a Maskarákhoz

Készülő új bemutatónkhoz 60 év feletti csoportos szereplőket keresünk. További részletek a cikkben.

Készülő új előadásunkhoz, a Maskarák című vidám vérdrámához (rendező: Berzsenyi Bellaagh Ádám) jó kondícióban lévő, 60 év feletti csoportos szereplőket keresünk. A kiválasztott hölgyek és urak számára a próbaidőszak október 17-től november 18-ig tart, bemutató november 19-én.

Jelentkezési határidő: 2016. október 15.

Az egész alakos fényképet és elérhetőségeket tartalmazó e-maileket a muvtitkar@latinovitsszinhaz.eu címre várjuk.

Telefon: +3620/621-5708

Zsirai Viktória

művészeti titkár