Hírek

 • A LEGKREATÍVABB SZÍNHÁZAKKAL NYITOTT A POSZT

  Ötödik alkalommal rendezte meg Színházat vegyenek! címmel színházmarketing konferenciáját a Magyar Teátrumi Társaság, a Pécsi Országos Színházi Találkozó nyitónapján. A konferencia fókuszában idén a színházak számára jövedelmező média- és szakmai kapcsolatok, a sikeres hazai és nemzetközi kapcsolatépítés különféle aspektusai álltak.


  A Váci Dunakanyar Színház 2019/2020 évada

  Elindult a 2019/2020 évad felnőtt bérletek előfoglalása a Váci Dunakanyar Színházban: a Nyugdíjas, Premier, Családi és Víg Vác bérletek már leköthetők.


  A Pál utcai fiúk Nagyváradon is hatalmas sikert arattak

  A Festum Varadinum - Minden Magyar Majálisa rendezvénysorozat keretében május 12-én szabadtéren, a nagyváradi vár falai között adta elő a Vörösmarty Színház egyik legsikeresebb musicalét, A Pál utcai fiúkat. A nagysikerű, lendületes előadást a teátrum igazgatója, Szikora János is megtekintette a helyszínen.Canterbury mesék - Az '56 csepp vér szerzőpárosának legújabb musicalje

2019-04-01 04:00:00

Mihály Tamás - Horváth Péter: Canterbury mesék című darabját április 7-án láthatjuk a Váci Dunakanyar Színház és a Gózon Gyula Kamaraszínház közös előadásában.


Az '56 csepp vér szerzőpárosának legújabb musicaljében Geoffrey Chaucer középkori meséinek mai környezetben elevenednek meg. Szerelem és halál, hűség és árulás, bűn és megbocsátás, csábítás és megcsalás – mesék az EMBERRŐL, egy XXI. századi romkocsmában, sok zenével. A musicalt Horváth Péter állítja színpadra a Váci Dunakanyar Színházban. A pikáns jelenetekben is bővelkedő előadást 14 éven felüli nézőinknek ajánljuk.


A zeneszerző Mihály Tamás, az Omega együttes legendás basszgitárosa, számos Omega sláger szerzője. Horváth Péter József Attila-díjas író, többek közt ő jegyzi A padlás című musical szövegkönyvét is.


Szereplők:

Bede-Fazekas Anna,

Borbiczki Ferenc

Hajdu Tibor

Kékesi Gábor

Molnár Gyöngyi

Varga Dóra

Ténai Petra e.h.

Törő Gergely e.h.

Zenekar:
Vadász Gellért -szaxofon

Piller Márton- zongora

Gyányi Tamás - basszusgitár

Izsó Tamás - dob

Kovács Tamás -zenekarvezető/gitár

Zenei vezető: Mihály Tamás

Koreográfus: Bóbis László

Díszlet-jelmez: Csík György

A rendező munkatársa: Nagy Sári.

Az előadás időtartama 130 perc, egy szünettel.