Hírek

 • A Pál utcai fiúk Nagyváradon is hatalmas sikert arattak

  A Festum Varadinum - Minden Magyar Majálisa rendezvénysorozat keretében május 12-én szabadtéren, a nagyváradi vár falai között adta elő a Vörösmarty Színház egyik legsikeresebb musicalét, A Pál utcai fiúkat. A nagysikerű, lendületes előadást a teátrum igazgatója, Szikora János is megtekintette a helyszínen.  Május 11-én, szombaton lesz a VIII. Táncház Napja!

  A Hagyományok Háza idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a Táncház Napját a Liszt Ferenc téren, május 11-én. A programhoz több külhoni helyszín is csatlakozott.


  A POSZT versenyében a Váci Dunakanyar Színház Ványa bácsija

  A POSZT verseny előadásai közé beválogatott produkció május 14-én 16 órakor tekinthető meg a Váci Dunakanyar Színházban.


Jelmeztárlat a Zentai Teátrumi Napokon

2019-02-22 07:30:00

A III. Teátrum Neked! fesztivál 2019-es újdonsága egy interaktív kiállítás volt. JELMEZTÁRLAT címmel Húros Annamária Dóri díszlet- és jelmeztervező művész munkáit nézhette meg a zentai közönség. Az egyedi, kézzel készített kosztümök „felöltöztették” és igazi kincsestárrá alakították a kamaraszínház előtereit. A jelmezek között a Zenta, 1697 rockopera főszereplőinek ruhái és a tervezőnő pályájának jelenlegi és korábbi fontos munkái voltak láthatóak. A ruhák nagy részét a kiállítás ideje alatt fel is próbálhatták a látogatók. A szervezők látványos kalapokkal, színházi öltözetekkel várták a zentaiakat.