Hírek

 • A LEGKREATÍVABB SZÍNHÁZAKKAL NYITOTT A POSZT

  Ötödik alkalommal rendezte meg Színházat vegyenek! címmel színházmarketing konferenciáját a Magyar Teátrumi Társaság, a Pécsi Országos Színházi Találkozó nyitónapján. A konferencia fókuszában idén a színházak számára jövedelmező média- és szakmai kapcsolatok, a sikeres hazai és nemzetközi kapcsolatépítés különféle aspektusai álltak.


  A Váci Dunakanyar Színház 2019/2020 évada

  Elindult a 2019/2020 évad felnőtt bérletek előfoglalása a Váci Dunakanyar Színházban: a Nyugdíjas, Premier, Családi és Víg Vác bérletek már leköthetők.


  A Pál utcai fiúk Nagyváradon is hatalmas sikert arattak

  A Festum Varadinum - Minden Magyar Majálisa rendezvénysorozat keretében május 12-én szabadtéren, a nagyváradi vár falai között adta elő a Vörösmarty Színház egyik legsikeresebb musicalét, A Pál utcai fiúkat. A nagysikerű, lendületes előadást a teátrum igazgatója, Szikora János is megtekintette a helyszínen.Jelmeztárlat a Zentai Teátrumi Napokon

2019-02-22 07:30:00

A III. Teátrum Neked! fesztivál 2019-es újdonsága egy interaktív kiállítás volt. JELMEZTÁRLAT címmel Húros Annamária Dóri díszlet- és jelmeztervező művész munkáit nézhette meg a zentai közönség. Az egyedi, kézzel készített kosztümök „felöltöztették” és igazi kincsestárrá alakították a kamaraszínház előtereit. A jelmezek között a Zenta, 1697 rockopera főszereplőinek ruhái és a tervezőnő pályájának jelenlegi és korábbi fontos munkái voltak láthatóak. A ruhák nagy részét a kiállítás ideje alatt fel is próbálhatták a látogatók. A szervezők látványos kalapokkal, színházi öltözetekkel várták a zentaiakat.