AJÁNDÉK SZÍNHÁZLÁTOGATÁS A SZÍNHÁZ TÁMOGATOTTJAINAK

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nézőivel összefogva és a Merkúr Üzletlánc segítségével szervezte meg az Osszuk meg az ünnep örömét! című kampányt, melynek keretében december-január folyamán adományokat gyűjtöttek a rászorulók megsegítésére.


Az idei kampány révén a Színház a Krisztusért és Egyházért CE Szövetséget segítette, egész pontosan a szövetség marosvásárhelyi fiókszervezetének két tevékenységéhez járult hozzá adományokkal: idős, segítségre szoruló személyeknek és a Dorcas család típusú gyermekotthonban élő árva, szétesett családból származó vagy szociálisan nehéz helyzetben levő családok gyerekeinek nyújtottak támogatást a segélycsomagokkal.


A támogatásnak része volt egy ajándék színházlátogatás is. A megajándékozottak a február 9-i A LÁTHATATLAN HÓHÉR „és már senki sem” című krimit tekintették meg nagy élvezettel, majd ezt követően közös fotót készítettek az előadás alkotóival.

Agatha Christie: A LÁTHATATLAN HÓHÉR „és már senki sem” című darabja február 17-én, vasárnap este 7 órától is megtekinthető a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Nagytermében.