Hírek

 • Észt filmeket vetítenek a Megálló Közösségi Házban

  Négy izgalmas kortárs észt filmet és egy friss animációs kisfilmekből álló válogatást tekinthetnek meg a filmrajongó érdeklődők a 12. Észt Hét keretében, 2019. március 25. és 29. között Szegeden, a MASZK Egyesület által működtetett Megálló Közösségi Házban. A rendezvényt Kristi Karelsohn, az Észt Köztársaság magyarországi nagykövete nyitja meg március 25-én hétfőn, 18:30-kor.  Karády-est a Váci Dunakanyar Színházban

  Mindenki ismeri a nevét, mégis alig tudunk róla valamit. Egy korszak ünnepelt sztárja volt, mégis kevés embernek jutott olyan sanyarú sors, mint neki. Karády Katalin – hiszen róla szól az Ópiumkeringő – mégsem tört meg soha, mert egy elsöprő szerelem mindenen átsegítette.


  Jelen/Lét Fesztivál - másodszor a Nemzetiben

  A magyarországi bolgár, horvát, görög, német, örmény, roma, szerb és szlovák nemzetiségek előadásai láthatók március 25. és 30. között a Nemzeti Színházban. Csasztvan Andrással, a szarvasi szlovák Cervinus Teátrum vezetőjével, a Magyarországi Nemzetiségi Színházi Szövetség elnökével beszélgettünk.


CSOKONAI SZÍNHÁZ A CAMPUS FESZTIVÁLON!

2018-07-20 13:51:00

A Csokonai ismét elviszi a színház világát Debrecen legnagyobb fesztiváljára. Sátrunkban zenés összeállításokkal, koncertekkel, performanszokkal és természetesen könnyedebb előadásokkal találkozhat, aki betér hozzánk. Központi szerepet játszik a humor, a zene és a szórakozás.


Fekete Dávid főszereplésével a Törökverő vitéz gyerekeknek szóló rövid darab nyitja a műsorprogramot, de a következő napokon az ismert Három kismalac és a farkas meséje is megelevenedik a fiatalabbak számára. Fellép nálunk a Debrecen Dance Unit egy zenés-táncos performansszal, az Elefántpuszi humoros, két részes előadással pedig a hangos kacaj is beszökik a Csokonai-sátorba. Emellett könnyed sanzonok is szórakoztatnak majd, saját, elragadó hangulatukkal. Az Egy drága szempár válogatásunk segítségével elkalauzoljuk nézőinket az operett világába, a napok zárásaként pedig a JazzaJ alternatív zenei közösség örömzenéjét hallgathatjuk. A programokat minden korosztálynak ajánljuk, a szórakozás garantált. Gyere el és érezd jól magad velünk!


A Csokonai Színház sátra csütörtökön, pénteken és szombaton 16:30-tól hajnalig mindenkit szeretettel vár.


Újra Campus, újra színház!