Hírek

 • Aida: a fiatalokon múlik a tízes

  Eddig minden alkalommal felállva ünnepelték a nézők az Aida című musical stábját. A színháztörténetet író produkció a bérletszünetes előadások mellett mostantól látható a középiskolás/egyetemista, valamint felsős bérletben a soproni teátrumban. Vajon a fiatalokat is képes katarzist adóan elvarázsolni a színpadi történet? Megkapja-e tőlük a csapat a sokak által várt tízest?


  Időfutár: látványos színpadi produkció – Budapesten először!

  A népszerű Időfutár könyvsorozat színpadi változata Tasnádi Csaba rendezésében október 13-tól a Magyar Színház színpadán látható, Budapesten először!


  Spirit of Hungary - A táncegyüttes USA turnéja

  Revolution and Roots in Dance and Music


  2018. október 18-November 4.
  A Magyar Nemzeti Táncegyüttes 2018. október 16-án indul 12 állomásos amerikai turnéjára az 1848-as szabadságharc 170. évfordulója alkalmából.


CSOKONAI SZÍNHÁZ A CAMPUS FESZTIVÁLON!

2018-07-20 13:51:00

A Csokonai ismét elviszi a színház világát Debrecen legnagyobb fesztiváljára. Sátrunkban zenés összeállításokkal, koncertekkel, performanszokkal és természetesen könnyedebb előadásokkal találkozhat, aki betér hozzánk. Központi szerepet játszik a humor, a zene és a szórakozás.


Fekete Dávid főszereplésével a Törökverő vitéz gyerekeknek szóló rövid darab nyitja a műsorprogramot, de a következő napokon az ismert Három kismalac és a farkas meséje is megelevenedik a fiatalabbak számára. Fellép nálunk a Debrecen Dance Unit egy zenés-táncos performansszal, az Elefántpuszi humoros, két részes előadással pedig a hangos kacaj is beszökik a Csokonai-sátorba. Emellett könnyed sanzonok is szórakoztatnak majd, saját, elragadó hangulatukkal. Az Egy drága szempár válogatásunk segítségével elkalauzoljuk nézőinket az operett világába, a napok zárásaként pedig a JazzaJ alternatív zenei közösség örömzenéjét hallgathatjuk. A programokat minden korosztálynak ajánljuk, a szórakozás garantált. Gyere el és érezd jól magad velünk!


A Csokonai Színház sátra csütörtökön, pénteken és szombaton 16:30-tól hajnalig mindenkit szeretettel vár.


Újra Campus, újra színház!