Hírek

 • Színházak Éjszakája 2018 – a Kolibri Színházban

  Szeptember 22-én különleges és csak ezen a napon látható programokkal, társasjátékkal, zenével, diafilm vetítésssel várjuk nézőinket – délutántól egészen másnap hajnalig!
  Nyílt nap a Nemzetiben

  Szeptember 22-én, szombaton, 13 és 22 óra között megnyitja kapuit az érdeklődők előtt a Nemzeti Színház. A teátrum két következő bemutatójának, a Viktor Rizsakov által rendezett Álomgyár (Dreamworks) és a Vidnyánszky Attila által színrevitt Az ember tragédiája próbájára is beülhetnek a nézők. A Nyílt Napon 30 %-os kedvezménnyel lehet jegyet vásárolni a Nemzeti Színház előadásaira.


  Együttműködés a kárpátaljai magyar színjátszásért

  Magyar nyelvű színészosztályt indít a Kaposvári Egyetem Vidnyánszky Attila vezetésével Beregszászon. Az erről szóló együttműködési megállapodást pénteken írta alá a Nemzeti Színház, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátalja Magyar Főiskola és Kaposvári Egyetem.
Táncpanoráma

2018-02-14 11:45:48

Az idén első ízben kerül megrendezésre a szolnoki Táncpanoráma a Nemzeti Táncszínház szervezésében. Néptáncosként külön öröm számomra, hogy az ország legnagyobb, legrégebbi néptáncversenye, a Szolnoki Országos Néptáncfesztivál mellett, Magyarország legjobbjai között számon tartott folklór táncegyütteseit vonultatjuk fel a Táncpanorámán. A felnőtt korosztálynak szóló esti előadások mellett, a gyermekekre is gondoltunk, táncos mesedarab is műsorra kerül. Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban megrendezésre kerülő fesztivál célja, hogy tovább színesítsük a több mint 70 000 lelkes alföldi város pezsgő táncéletét, és tartalmas kikapcsolódási lehe­tőséget kínáljunk a táncművészet szerelmeseinek.