Hírek

 • Sikeres jubileumi évadot zárt a Kolibri Színház

  A tavalyihoz képest megnövekedett nézőszám, több előadás, eredményes nemzetközi együttműködések és két sikeresen megrendezett fesztivál jellemezte a 25. jubileumát ünneplő Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház 2017/2018-as évadát.


  Díjeső a Poszt-on

  Három díjjal tért haza a Pécsi Országos Színházi Találkozóról a Csokonai Színház társulata. A Három nővér Irináját alakító Szakács Hajnalka lett a legjobb harminc év alatti női színész. Kozma Andrást, aki színházunk kérésére újrafordította a Csehov-darabot, a legjobb dramaturgnak választották, míg a legjobb színpadi mozgásért adományozott díjat a társulat kapta. 


  Világosítót és színpadmestert keresünk!

  A Budaörsi Latinovits Színház felvételt hirdet világosító és színpadmester munkakörökbe.

  Megbízható, pontos csapattagokat keresünk.Táncpanoráma

2018-02-14 11:45:48

Az idén első ízben kerül megrendezésre a szolnoki Táncpanoráma a Nemzeti Táncszínház szervezésében. Néptáncosként külön öröm számomra, hogy az ország legnagyobb, legrégebbi néptáncversenye, a Szolnoki Országos Néptáncfesztivál mellett, Magyarország legjobbjai között számon tartott folklór táncegyütteseit vonultatjuk fel a Táncpanorámán. A felnőtt korosztálynak szóló esti előadások mellett, a gyermekekre is gondoltunk, táncos mesedarab is műsorra kerül. Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban megrendezésre kerülő fesztivál célja, hogy tovább színesítsük a több mint 70 000 lelkes alföldi város pezsgő táncéletét, és tartalmas kikapcsolódási lehe­tőséget kínáljunk a táncművészet szerelmeseinek.