Hírek

 • Hallgatni Aranyt!

  A 2017-es évet az Országgyűlés Arany János-emlékévvé nyilvánította. A gazdag, értékes elemekből álló programsorozat a költő születésnapjához kapcsolódó naptári évvel nem ér véget, a magyar irodalom egyik legkiemelkedőbb egyéniségének emlékét ápoló és népszerűsítő események folytatódnak.


  Művészeti titkárt keres a Spirit Színház

   A Spirit Színház Nonprofit Kft. felvételt hirdet művészeti titkár munkakör betöltésére. Az ideális jelölt színházi tapasztalattal rendelkezik, megbízható és precíz. Idegen nyelv ismerete előnyt jelent.  


  Átadták a Kossuth-díjakat

  Március 15. örökre szólóan nemzeti önbecsülésünk és a haza legjobb tudásunk szerinti szolgálatának ünnepe, ezért vált hagyománnyá és ezért köszöntik ezen a napon mindazokat, akik a legjobb tudásukkal szolgálnak - mondta a Parlamentben elmondott ünnepi beszédében Áder János köztársasági elnök csütörtökön, a Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Érdemrendek átadása előtt.


Táncpanoráma

2018-02-14 11:45:48

Az idén első ízben kerül megrendezésre a szolnoki Táncpanoráma a Nemzeti Táncszínház szervezésében. Néptáncosként külön öröm számomra, hogy az ország legnagyobb, legrégebbi néptáncversenye, a Szolnoki Országos Néptáncfesztivál mellett, Magyarország legjobbjai között számon tartott folklór táncegyütteseit vonultatjuk fel a Táncpanorámán. A felnőtt korosztálynak szóló esti előadások mellett, a gyermekekre is gondoltunk, táncos mesedarab is műsorra kerül. Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban megrendezésre kerülő fesztivál célja, hogy tovább színesítsük a több mint 70 000 lelkes alföldi város pezsgő táncéletét, és tartalmas kikapcsolódási lehe­tőséget kínáljunk a táncművészet szerelmeseinek.