Hírek

 • Hallgatni Aranyt!

  A 2017-es évet az Országgyűlés Arany János-emlékévvé nyilvánította. A gazdag, értékes elemekből álló programsorozat a költő születésnapjához kapcsolódó naptári évvel nem ér véget, a magyar irodalom egyik legkiemelkedőbb egyéniségének emlékét ápoló és népszerűsítő események folytatódnak.


  Művészeti titkárt keres a Spirit Színház

   A Spirit Színház Nonprofit Kft. felvételt hirdet művészeti titkár munkakör betöltésére. Az ideális jelölt színházi tapasztalattal rendelkezik, megbízható és precíz. Idegen nyelv ismerete előnyt jelent.  


  Átadták a Kossuth-díjakat

  Március 15. örökre szólóan nemzeti önbecsülésünk és a haza legjobb tudásunk szerinti szolgálatának ünnepe, ezért vált hagyománnyá és ezért köszöntik ezen a napon mindazokat, akik a legjobb tudásukkal szolgálnak - mondta a Parlamentben elmondott ünnepi beszédében Áder János köztársasági elnök csütörtökön, a Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Érdemrendek átadása előtt.


Prima díjat kapott Román Sándor és az Experidance Production

2018-01-17 14:53:58

A Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) 2017. évi Budapesti és Pest megyei Regionális PRÍMA Díj ünnepélyes díjátadó gálaestjét pénteken tartották meg Gödöllőn, a Királyi Kastélyban. Óriási megtiszteltetés, hogy Magyar népművészet és közművelődés kategóriában idén az ExperiDance Production társulat alapító művészeti vezetőjének, Román Sándornak ítélték meg ezt az illusztris díjat. A díjazott külföldi elfoglaltsága miatt az elismerést Vona Tibor, az ExperiDance Production alapító ügyvezetője vette át.