Hírek

 • Színházak Éjszakája 2018 – a Kolibri Színházban

  Szeptember 22-én különleges és csak ezen a napon látható programokkal, társasjátékkal, zenével, diafilm vetítésssel várjuk nézőinket – délutántól egészen másnap hajnalig!
  Nyílt nap a Nemzetiben

  Szeptember 22-én, szombaton, 13 és 22 óra között megnyitja kapuit az érdeklődők előtt a Nemzeti Színház. A teátrum két következő bemutatójának, a Viktor Rizsakov által rendezett Álomgyár (Dreamworks) és a Vidnyánszky Attila által színrevitt Az ember tragédiája próbájára is beülhetnek a nézők. A Nyílt Napon 30 %-os kedvezménnyel lehet jegyet vásárolni a Nemzeti Színház előadásaira.


  Együttműködés a kárpátaljai magyar színjátszásért

  Magyar nyelvű színészosztályt indít a Kaposvári Egyetem Vidnyánszky Attila vezetésével Beregszászon. Az erről szóló együttműködési megállapodást pénteken írta alá a Nemzeti Színház, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátalja Magyar Főiskola és Kaposvári Egyetem.
Prima díjat kapott Román Sándor és az Experidance Production

2018-01-17 14:53:58

A Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) 2017. évi Budapesti és Pest megyei Regionális PRÍMA Díj ünnepélyes díjátadó gálaestjét pénteken tartották meg Gödöllőn, a Királyi Kastélyban. Óriási megtiszteltetés, hogy Magyar népművészet és közművelődés kategóriában idén az ExperiDance Production társulat alapító művészeti vezetőjének, Román Sándornak ítélték meg ezt az illusztris díjat. A díjazott külföldi elfoglaltsága miatt az elismerést Vona Tibor, az ExperiDance Production alapító ügyvezetője vette át.