Hírek

 • Sikeres jubileumi évadot zárt a Kolibri Színház

  A tavalyihoz képest megnövekedett nézőszám, több előadás, eredményes nemzetközi együttműködések és két sikeresen megrendezett fesztivál jellemezte a 25. jubileumát ünneplő Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház 2017/2018-as évadát.


  Díjeső a Poszt-on

  Három díjjal tért haza a Pécsi Országos Színházi Találkozóról a Csokonai Színház társulata. A Három nővér Irináját alakító Szakács Hajnalka lett a legjobb harminc év alatti női színész. Kozma Andrást, aki színházunk kérésére újrafordította a Csehov-darabot, a legjobb dramaturgnak választották, míg a legjobb színpadi mozgásért adományozott díjat a társulat kapta. 


  Világosítót és színpadmestert keresünk!

  A Budaörsi Latinovits Színház felvételt hirdet világosító és színpadmester munkakörökbe.

  Megbízható, pontos csapattagokat keresünk.Prima díjat kapott Román Sándor és az Experidance Production

2018-01-17 14:53:58

A Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) 2017. évi Budapesti és Pest megyei Regionális PRÍMA Díj ünnepélyes díjátadó gálaestjét pénteken tartották meg Gödöllőn, a Királyi Kastélyban. Óriási megtiszteltetés, hogy Magyar népművészet és közművelődés kategóriában idén az ExperiDance Production társulat alapító művészeti vezetőjének, Román Sándornak ítélték meg ezt az illusztris díjat. A díjazott külföldi elfoglaltsága miatt az elismerést Vona Tibor, az ExperiDance Production alapító ügyvezetője vette át.