Meghirdette jövő évadát a Veszprémi Petőfi Színház

Kállay Bori a sajtótájékoztatón elmondta, nagy örömmel vállalta a veszprémi felkérést és nagy izgalommal várja a közönséggel való találkozást. 
Bozsó József felidézte, hogy a Bob herceget 1902-ben mutatták be elsőként magyar nyelven. 
Hozzátette: a darab zeneszerzője Huszka Jenő remek zenét írt, a főszerepet Dósa Mátyás alakítja majd.
A teátrum második bemutatója a Holt költők társasága című előadás lesz, melyet Funtek Frigyes rendez majd.
Ezt követően Hargitai Iván állítja színpadra az Isten pénze című musicalt, amely a székesfehérvári Vörösmarty Színházzal koprodukcióban készül.
Az évad második felében Bertolt Brecht Kurázsi mama és gyermekei című drámáját láthatja a közönség, szintén Funtek Frigyes rendezésében, melynek főszereplője a Vígszínház színművésze, Börcsök Enikő lesz.
Az évad utolsó nagyszínházi előadása a budapesti Játékszín Életrevalók című vendégjátéka, melyet Horgas Ádám rendezett, a főszerepben Hirtling Istvánnal.
A Latinovits-Bujtor Játékszínben öt előadást láthatnak a nézők, Dienes Eszter Mosolymaradék című darabját Meszléry Judit előadásában, a Jövőre veled, ugyanitt című romantikus vígjátékot, az Elűzött álom című önálló estet Lukács Sándor előadásában, Anna Gavalda Szerettem őt című regényéből készült színművet Szilágyi Tibor és Györgyi Anna főszereplésével, és Szabó Magda Az őz című könyvéből készült színművet – részletezte Oberfrank Pál.
A színházigazgató elmondta azt is, hogy jövő nyáron egy operafesztivált hívnak életre Veszprémben és arról is beszélt, hogy a színház rekonstrukciója a tervek szerint egy esztendő múlva kezdődik majd el.
Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes a gyermekszínházi előadásokat ismertette. 
A legkisebbek a Hamupipőke című táncjátékot, a Rigócsőr királyfi című mesemusicalt, és a Bonbon matiné előadásait láthatják majd.
Hozzátette: a fiatal korosztálynak szól Móra Ferenc Kincskereső kisködmön című előadása és az Azördögbe!!! című zenés magyar népmese.
Az igazgatóhelyettes közölte: a tavalyi 16 ezerről idén csaknem 19 ezer főre emelkedett a bérletesek száma.
Egresi Zsuzsanna beszélt arról is, hogy az idei gyermeknapra játékbörzével készül a színház, melynek keretében a háromévesnél idősebb gyerekek elcserélhetik megunt játékaikat.