• Nevetéssel a téli ború ellen

    Nevetéssel a téli ború ellen

    A komor téli hangulat ellen ajánlunk egy kis felhőtlen szórakozást, Pikali Gerdával és Kautzky Armanddal a főszerepben! A Vörös bestia az Újszínházban.
  • Udvaros Dorottya - Miniszter felesége

    Udvaros Dorottya - Miniszter felesége

    A december 16-ai bemutatót követően december 17-én, 18-án, 22-én és 27-én Önöket is elkápráztatja Udvaros Dorottya, aki nem más, mint A miniszter felesége. A férje farvizén evező, szinte őt már meg is előző vérbő asszonyság, akinek fenekestől felfordítja életét frissen kinevezett ura, vagy inkább annak csábító hatalommal bíró rangja. 
  • Banyamosoda januárban a Marczibányi Téri Művelődési Központban

    Banyamosoda januárban a Marczibányi Téri Művelődési Központban

    A Bohócok a Láthatáron Csoport és a Marczibányi Téri Művelődési Központ közös előadása A boszorkány, aki nagyon gonosz, fogja tartja a királylányt. 
  • Újdonságokkal és hangulatos szilveszteri műsorral várja nézőit a Veszprémi Petőfi Színház

    Újdonságokkal és hangulatos szilveszteri műsorral várja nézőit a Veszprémi Petőfi Színház

    Három-három előadást tartogat a felnőtt közönségnek szánt Csillagszóró és a legifjabbakat megszólító Kiscsillagszóró bérlet, kedvezménnyel láthatja a Repeta bérletet váltó közönség a korábbi sikerelőadásokat – jelentette be a november 11-ei sajtótájékoztatón Oberfrank Pál színházigazgató és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes.
  • Élmény egy életen át

    Élmény egy életen át

    Közelednek a téli ünnepek, és ilyenkor különösképpen fontossá válik az ajándékozás öröme. S nincs jobb, mint önzetlenül adni azoknak, akik a leginkább rászorulnak, s akik a leginkább örülnek ennek. Adni pedig nem csak tárgyakat lehet, hanem élményt, melyet egy életen át meg lehet őrizni.
  • Színház és film után – új verzióban látható a Juhász Ferenc verséből készült előadás

    Színház és film után – új verzióban látható a Juhász Ferenc verséből készült előadás

    Párizsi bemutató után december 7-től a NemzetibenA párizsi Festival de l'Imaginaire vendége A szarvassá változott fiú című előadás új változata. Vidnyánszky Attila először színházi előadásként, majd játékfilmként rendezte meg Juhász Ferenc versét. 
  • Sonkamenüett

    Sonkamenüett

    A Sonkamenüett alkotói nem ígérnek könnyű álmot, kikapcsolódást; a közönségtől bekapcsolt üzemmódot, szellemi jelenlétet várnak el, cserébe katarzist ígérnek. December 9-én rokokó musical ősbemutatója lesz, a Békéscsabai Jókai Színház és az Aradi Kamaraszínház közös produkciójának első olvasópróbáját november 15-én tartották a művészek.
  • Zalán Tibor a kortársasjáték győztes drámaírója

    Zalán Tibor a kortársasjáték győztes drámaírója

    Nem egészen egy nap, mindössze 23 óra állt a drámaírók rendelkezésére, hogy írjanak egy fél órás színdarabot, adott témára. Az idei Kortársasjáték drámaíróversenyen ez Zalán Tibornak sikerült a legjobban, az ő drámáját választotta győztesnek a zsűri.
  • Karácsonyi kuponakció a Móricz Zsigmond Színházban

    Karácsonyi kuponakció a Móricz Zsigmond Színházban

    Töltse le és nyomtassa ki az Önnek leginkább megfelelő kupont a http://www.moriczszinhaz.hu/ oldalról, mutassa fel a Színház jegyirodájában (Országzászló tér 6.), és éljen karácsonyi kedvezményeinkkel!
  • Karácsonyi program Szolnokon

    Karácsonyi program Szolnokon

    A már több mint 50 előadást megért, A padlás című  musicalt. Presser Gábor és Sztevanovity Dusán alkotását karácsony másnapján délután és este láthatják az unokák, szülők, nagyszülők a Szigligeti nagyszínpadán!
  • Magyar anzix

    Magyar anzix

    A Nemzeti Táncszínház bemutatja: Duna Művészegyüttes – Magyar anzix„Ahol a szabadság a rend, mindig érzem a végtelent.” (József Attila)
  • A két ünnep között is különleges előadásokkal vár a Móricz Zsigmond Színház

    A két ünnep között is különleges előadásokkal vár a Móricz Zsigmond Színház

    December végén sem pihen a nyíregyházi teátrum, hiszen két igazán különleges előadást hoz el a nézőknek, ezzel is emelve az ünnepi hangulatot.
  • Bodylotion co-dance

    Bodylotion co-dance

    A bodylotion co-dance egy alkotói együttműködés Arany Virág és Hadi Júlia között. Első közös munkájukat 2009-ben készítették, azóta folyamatosan együtt dolgoznak és adnak elő. Új darabjukban a párbajozás tradíciójának kulturális és filozófiai gyökereit vizsgáljuk, keressük nyomait napjaink kommunikációjában, miközben készülünk a 'mindent eldöntő' küzdelemre. A Párbaj című előadás bemutatója december 2-án a MU Színházban tekinthető meg. 
  • Furcsa Pár a szolnoki Szigligeti Színházban

    Furcsa Pár a szolnoki Szigligeti Színházban

    New York. Oscar Madison, a léha, laza, nemtörődöm újságíró befogadja a lakásába barátját, Felixet, aki válófélben, és lelki válságban van. Nagy hibát követ el ezzel. Mert Felix rögtön kötelességének érzi, hogy meghálálja Oscar nemes gesztusát: kötényt köt maga elé, portalanít, rendet rak, takarít, porszívóz, főz, mosogat, törölget, felszolgál és sterilizál. Oscar agglegényi élete felborul. Szép lassan kezdi megelégelni ezt a különös élettársi kapcsolatot…
  • Ismét itt a Szilveszter a Szolnokon

    Ismét itt a Szilveszter a Szolnokon

    A 2016-os szilveszteri gálaműsoron, a slágerek, népszerű operett- és musicaldalok mellett ismét vidám prózai jelenetekkel is várják a nézőket a műsor résztvevői, a színház társulata és neves vendégművészeink.
  • ADAGIO - Balogh Kálmán, Csík János, Dresch Mihály és Őze Áron közös műsora

    ADAGIO - Balogh Kálmán, Csík János, Dresch Mihály és Őze Áron közös műsora

    Ingyenes program az Aranytíz KultúrházbanEzúttal a magyar népzene és a jazz muzsika jeles előadóművészei, Balogh Kálmán és Dresch Mihály mellett a színházi művészet egy kiemelkedő alakját, Őze Áront hívom vendégemül.
  • Fut a színház! - Harmadik helyen végzett a József Attila Színház csapata

    Fut a színház! - Harmadik helyen végzett a József Attila Színház csapata

    Hivatalosan is átvették a staféta díjait a magyar színházak sportos tagjai. Az eseménynek otthont adó József Attila Színházban csapata harmadik helyen végzett a „Fut a színház!” elnevezésű jótékonysági versenyen, így Chajnóczki Balázs, Előd Álmos, Vaszkó Bence és Zöld Csaba vehette át a nekik járó kupát és oklevelet.
  • Újra Szibéria csárdás a Móricz Zsigmond Színházban

    Újra Szibéria csárdás a Móricz Zsigmond Színházban

    A sokak által már jól ismert Szibériai csárdás újra műsoron 2017 januárjában. A Tasnádi Csaba által rendezett zenés romantikus játék bemutatója még 2015. április 25-én volt, azóta pedig töretlen sikernek örvend.