• Klasszikusok Karácsonyra!

    Klasszikusok Karácsonyra!

    Év végi kedvezmények és karácsonyi bónusz a Nemzeti SzínházbanA kedvelt év végi akció ismét elkezdődött. Idén 30%-os kedvezménnyel válthat belépőt a Nemzeti Színház sikeres előadásaira.
  • Vámpírok bálja

    Vámpírok bálja

    Roman Polanski eredeti, nagy sikerű színpadi rendezését nemzetközi alkotógárdával, új köntösben állította színre a PS Produkció a Magyar Színházban. 
  • Jelentős emelkedés a Móricz Zsigmond Színház bérleteladásaiban

    Jelentős emelkedés a Móricz Zsigmond Színház bérleteladásaiban

    A teátrum ebben az évben számottevően növelte a bérleteladások számát, de a bérletszünetes előadásokra is hatalmas az érdeklődés. Karácsony előtt, a két ünnep között és az új év első napjaiban is folyamatosan színes előadásokkal várja nézőit a Móricz Zsigmond Színház. Többek között ezekről beszélt Kirják Róbert ügyvezető igazgató a pénteken tartott sajtótájékoztatón. 
  • Ex - premier az Újszínházban

    Ex - premier az Újszínházban

    Mit tehet egy ifjú király, akinek semmi kedve az uralkodáshoz és a reá váró érdekházassághoz? Szerb Antal szerint a legokosabb, ha ilyenkor puccsot szervez önmaga ellen és Monte Carlóban, szélhámosként kezd új életet.  Persze a bonyodalmak közemberként sem kerülik el az ex uralkodót, és végül a sorsa utoléri őt.
  • MusicalNeked: megalakult Magyarország első musical-improvizációs formációja

    MusicalNeked: megalakult Magyarország első musical-improvizációs formációja

    A Balla Eszter, Szinetár Dóra, Feke Pál, Nagy Sándor, Simon Kornél és Szerednyey Béla alkotta csapat Szente Vajk rendező vezetésével és Erős Csaba zenei közreműködésével egyedülálló zenés műfajt teremt.
  • A jó színház – ajándék!

    A jó színház – ajándék!

    Évről-évre próbára teszi kreatív fantáziánkat, hogy különleges meglepetéssel rukkoljunk elő karácsonykor a hozzánk közel állóknak. A Békéscsabai Jókai Színház  fiataloknak és idősebbeknek is szeretettel kínálja karácsonyi ajándékként a 2017-es év előadásaira szóló karácsonyi  színházjegyeit.
  • Mágnás Miska Szombathelyen

    Mágnás Miska Szombathelyen

    A régi dallamok könnyedsége ellenére a történet feltűnően szomorú és mai: két egymástól elzárt világ, egy érdemtelenül gazdag és egy reménytelenül szegény összeütközéséről szól.
  • My Fair Lady premier Veszprémben

    My Fair Lady premier Veszprémben

    Zúgó vastapssal zárult Frederick Loewe – Alan Jay Lerner My Fair Lady című musicaljének premierje, a Veszprémi Petőfi Színházban. Az előadást Bálint András rendezésében állította színpadra a társulat.
  • Csodálatos volt a világ legrosszabb énekesnője

    Csodálatos volt a világ legrosszabb énekesnője

    A Szlovák Nemzeti Színház társulata látogatott Szarvasra a minap, hogy Jakub Nvota rendezésében bemutassa Peter Quilter: Csodalátos című, kétfelvonásos, humoros fordulatokban bővelkedő színdarabját. A szerzőről tudhatjuk, hogy tökéletes orra van a bizarr élethelyzetekben rejlő témák és komikumok kiszimatolásához.
  • Mohóság, Szarvas 3.0, ’56

    Mohóság, Szarvas 3.0, ’56

    Megjelent a Nemzeti Magazin 2016. november-decemberi számaNevetni kell! – A miniszter felesége. Egy vers harmadik premierje – A szarvassá változott fiú. Mátray László portré. Törőcsik Mari energiái.
  • Adventi programok a Hagyományok Házában

    Adventi programok a Hagyományok Házában

    A megszokottól eltérően ugyan, de idén is lehet az Ünnepre készülni a Hagyományok Házával. Aki színházi élménnyel kívánja szeretetit megajándékozni, az idén is számíthat ajándékutalványunkra és az ünnepi jegyvásárlási akciónkra a vásár ideje alatt. 
  • Megkezdődtek a Függöny fel! próbái

    Megkezdődtek a Függöny fel! próbái

    Elkezdődött a Függöny fel! próbafolyamata a Móricz Zsigmond Színházban. Puskás Tivadar a rendezője a darabnak, ám olykor-olykor Selsdon Mowbray szerepében is feltűnik majd a színpadon. "Ez egy olyan előadás, ahol kottázva van, mit kell csinálni.
  • Színházjegyet karácsonyra Százhalombattán is!

    Színházjegyet karácsonyra Százhalombattán is!

    A LEGKISEBB BEFEKTETÉS LEHET A LEGNAGYOBB ÖRÖM!Kérjük, engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk a Barátság Kulturális Központ téli és tavaszi színházi ajánlatát. 
  • Advent a Weöres Sándor Színházban

    Advent a Weöres Sándor Színházban

    A karácsony hangulata idén decemberben is beköltözik a színház falai közé. Fahéj illat, forralt bor, gyermek - és felnőtt rendezvények várják az érdeklődőket: szinte minden helyiségben lesz valamilyen izgalmas program. Készüljünk együtt az ünnepre!
  • Vass Imre: taking place

    Vass Imre: taking place

    Vass Imre: taking place című táncelőadásában kimerevített képek, történetszilánkok lebegnek egymás mellett, egymással párhuzamosan. Ez a kollázs úgy épül fel, mint az elme: összeköt, magyaráz, interpretál, jelentéssel ruház fel, értelmet ad. Ha minden csupán relációban létezik, láthatunk-e valamit csak annak, ami? Elegendő-e a jelen pillanat vagy elviselhetetlen?
  • Fehér Szarvas előadás a Duna Palotában

    Fehér Szarvas előadás a Duna Palotában

    „A világ magyarságáért” elismeréssel kitüntetett Udvari Kamaraszínház legújabb előadását, a Fehér Szarvast, december 10-én láthatják a Duna Palotában. Az utolsó koronázott magyar király hazatérésére tett kísérletekről, és az ezt övező szervezkedésekről eddig még senki nem írt színdarabot. 
  • Sörgyári capriccio a József Attila Színházban

    Sörgyári capriccio a József Attila Színházban

    Francin, a kisvárosi sörfőzde gondnoka csendes, visszahúzódó, szinte aszkéta életmódot folytat, míg felesége, a bájos és mindenki által szeretett Maryska szereti a társaságot, a sertéshúst és a sört. 
  • A Hagyományok Háza pályázati felhívása

    A Hagyományok Háza pályázati felhívása

    PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Debreceni Művelődési Központ, a Népművészeti Egyesületeke Szövetsége, a Hagyományok Háza együttműködve a Kézműves Alapítvánnyal a népművészeti hagyományok továbbéltetése, a fiatalok alkotókészségének fejlesztése érdekében